- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
Aktív témák
-
OliApa
aktív tag
41 percet bírt. És már csak 23%-tól esett le 4%-ra. Most reggelig merítem.
folyt.köv. -
OliApa
aktív tag
Már több mint 2 órája tölti az akksit. Mennyi lehet a normális töltési idő egy lemerült akku esetében? Adatok fent.
-
OliApa
aktív tag
válasz
Sir Riccio #3 üzenetére
Nofene! A feltöltés már 1 óra lett 15 p helyett és 35 percet ment elsőre 5 p helyett a Battery Eater-rel! Naddon jó! Akkor mégsem adom fel, újra merítem az izzós módszerrel. Tönkre csak nem megy, egész komoly elektronikája van...
-
OliApa
aktív tag
Valószínű, hogy az enyém is így néz ki: Bővebben: link Feladom. Tegnap délutántól még most is (percenként) ki-ki gyullad a lámpa rövid időre (10 mp). Szegény elektronika gondban lehet...
5-10 percet kibír, szünetmentesnek és hibernálónak jó lesz.
-
OliApa
aktív tag
válasz
Sir Riccio #3 üzenetére
Elkezdtem meríteni egy 35 W-os diavetítő izzóval a 10,8 V-os, 3,2 AH-s Li-Ion akksit. De nagyon rafinált! Kb 10 perc múlva lekapcsolt egy mp-re 5 mp-ként. Utána egyre nőtt a kikapcs és egyre csökkent a bekapcs idő. Utána újra kiszedtem az izzót, majd vissza és újra kezdődött elölről a játék de már komótosabban. A fényerő alig észrevehetően csökkent csak. (1x majd csak feladja, mivel nem töltöm ugyebár...
Az akksi a gyártási dátum szerint egy éves, egy karcmentes IBM 600E ThinkPad a mamája, németországból jött. Az akkun sincs semmi karc, sérülés, puffadás, szaga sincs. Mégis, 100%-ról 5 perc alatt 90-re, onnan 1 perc alatt 4%-ra csökken és leáll a gép. Ezért próbálkozom. Bár nekem az akksi csak arra kell, ha elmegy az áram, védje a gépet amíg kikapcsolom, vagy lekapcsol az áldás visszatéréséig, de ha már van, nem árt ha jó kisfiú és felettébb szorgalmas. . .
folyt. köv.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gumi és felni topik
- Yettel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest