Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Múlt héten szép idő volt, szétszedtem.
Durva volt, úgy össze van rakva.A motor tuti leégett, a légbeszívó kemény műanyag kupak egy kicsit meg is olvadt.
Elvittem egy műhelybe, megnézték azt mondták meg tudják csinálni, valamelyik álló rész tuti meghalt, meg a tengelyt is javítani kell szerintük.
Durva árat mondtak.Most csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon mindent újra tekercselbek, vagy csak a nem jó részt. Ezt nem kérdeztem, most jutott eszembe.
Viszont vennék egy új fűrészlapot is.
200x32x??T kellene. (?= Gőzöm nincs hány fog van rajta, rengeteg .)Viszont neten csak vidiás lapokat látok, de írtátok, hogy az veszélyes, mert le tud válni a kis vidia darab.
Akkor most mit vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest