Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen egeret válasszak?
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Amazon Kindle
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
CyberDave
tag
Hi! Segiccseg!
Van itthon 2 gep, mindketton Win98SE oprencer van. Össze vannak kötve 1-1 10Mbit/sec es hálókártyával.. (pontosan Realtek RTL8029 hálókártya) Beallitasok OK, IPX-SPX fenn van, fájl-nyomtatomegosztas beallitva. Internet megosztas is volt. Faszan mukodott az egesz... mindig latta egymast a 2 gep, jatekoknal se volt semmi baj!
Azonban nemreg volt haloparty, elvittem gepemet es WINXP oprenceru gepekhez kapcsolottam... nem is keves problema volt, de sikerult beallitani. OK LAN partyn is volt halozatom. Azonban itthon problemak vannak ugyanis a 2 GEP nemtom mer de NEM akarja egymast latni.. mindent megprobaltam.. ujra feltettem a halokartyakat a gepemen, IPX/SPX,fajl-nyomtatomegosztas... stb ujra be lett allitva, DE NEM MUXIK :)
Valamit babralt a WINXP az en WIN98SE-renceremmel, aztan itthon a masik gep (ugyancsak 98SE) meg nem latja? Nemtudom mi lehet... segiccsetek :) ha maskepp nemmegy WINujrainstal lesz... de tele van a gepem cuccal, meg beallitasok, szoval nemlenne szerencses..
ELORE IS KOSZI!
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest