Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Zsadi: jó lesz az a lista, és már szedem a demokat! Viszont kéne 1-2 zene, amiből válogathatok alá, mert ha az megvan, akkor már el is kezdeném megkomponálni

Bagya: ha nincs sok demód, akkor az is jó ha csak feltöltöd ftp-re, én majd kiválogatom belőle a szép frageket, azzal ne fáradj. ma este folyamán megpróbálok felszabadítani helyet a lampha.dox-os ftp-n.
Robaj: megy Zsadi linkjével is flashget... ja, amúgy ma lehet h beesek valamikor, warra max 1mapot tudok maradni előreláthatólag.
Többiek is gyüjtögethetik a demókat, például Q, neked biztos van egy csomó!
Ja Robaj! nem így írtam le az időpontok meghatározását a körlevélben!! azt írtam, hogy egy txt fileba, vagy akárhova írd le, hogy hanyadik kör, hanyadik p:mp körül volt! most nézhetem végig az összes kört amit leirtál, utána felírom h mikor volt a frag, után még1x végignézem, felveszem, ez kb +5-10perc minden jelenetnél. nem hiszem h ne lenne annyi időd hogy rendesen megcsináld ahogy kértem
... ahh, na mindegy.. mert aki jómunkásember, vagy nincs a demói közelében mindig, annak kiválogatom szivesen, de Te legalább megkönnyíthetnéd a munkámat...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 85% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 86% Akku Újszerű Kártyafüggetlen.1 Év Garanciával!
- Apple AirPods Pro 2 USB C
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... ahh, na mindegy.. mert aki jómunkásember, vagy nincs a demói közelében mindig, annak kiválogatom szivesen, de Te legalább megkönnyíthetnéd a munkámat...