Új hozzászólás Aktív témák
-
HEMP
aktív tag
Hát kedves LJoE szerintem iszonyatosan mellényúltál: ott voltam Railyardon akkor, mikor 2en elkezdtek mindenkit fikázni és nem mi voltunk: azért is kérdeztem rá, mert ránk abszolúte nem jellemző a fikázás -pláne titeket!- , inkább ellenkezőleg a fikázók leosztása, a kis pöcsök közötti rendrakás. Aki akkor fikázott az -=KEMP=- Fuhrer néven ment fel, utánozva a mi nevünket, valamint Manstein színeit. Alaposan megkevert akkor téged is...(szerverlogban megnézheted.)
Ami pedig a Tigertown mapot illeti: én írtam, hogy ''ciccne'', és Manstit dobtátok.
Egyébként sem értem mi ezen a sértő, pláne ha 1edül maradt a srác 6 védő ellen... 
ui.: A szerver bérlőjének joga bármit tenni a szerverrel, azonban az etikusság, tolerancia és az intelligencia megint egy másik kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként sem értem mi ezen a sértő, pláne ha 1edül maradt a srác 6 védő ellen...