Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEMP
aktív tag
??? micsoda? kicsoda? Nem tudom miről beszélsz, ha lehetne bővebben....
Egyébként tegnapi sztori: már majdnem vége a Tigertown mapnak, legyaktunk mindenkit
mikor is bejött vki tőletek álnéven és nyomott egy kövér restartot, na fasza, a vége előtt 1 körrel!! Kértem, kérleltem a végén már szidtam, hogy ne legyen már gyökér és váltson mapot, de neeeem..
Bazz qrva unalmas volt egymásután kétszer az a sz@r map. Ja és a második végén még ki is dobta Mansteint, indok nélkül ''Admin decision''-nal. Hát mit mondjak
Mindegy azért jót játszottunk. Ma?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mikor is bejött vki tőletek álnéven és nyomott egy kövér restartot, na fasza, a vége előtt 1 körrel!! Kértem, kérleltem a végén már szidtam, hogy ne legyen már gyökér és váltson mapot, de neeeem..
Bazz qrva unalmas volt egymásután kétszer az a sz@r map. Ja és a második végén még ki is dobta Mansteint, indok nélkül ''Admin decision''-nal. Hát mit mondjak
Mindegy azért jót játszottunk. Ma?