Hirdetés

Aktív témák

• tomi_mod

aktív tag

Lakkoztam.
    Még régebbről maradt akrill lakkom ezt próbáltam ki egy nem látható felületen, a fedlap belselyében. Mivel számomra megfelelő eredményt hozott vettem még és ezzel fújtam a házat.
    A felülete nem sima (szórt), de így is jól néz ki mivel egyenletes. Jó idő múlva mikor már kiszáradt gondoltam egyet és kipróbáltam milyen ha fel van polírozva.
    Ehhez előkapartam egy csiszológépet rátettem egy 1200-es vizes csiszolót és nekiengedtem, tükörsima matt felületet kaptam, vizzel lemos, letöröl. Találtam még egy ezeréves polirpasztát is amivel lekentem pár perc múlva erős ráhatással elkeztem ''sikálni''. Az eredmény ro**** jó lett olyan mint a tükör!!!
    Pedig az alap csak matt fekete festék meg egy olcsó akrill lakk volt.
    A gond csak annyi lett, hogy a lap nem teljesen síkban volt, nem volt megfelelően alátámasztva így néhol jobban lekapta a festést.
    A lényeg a lényeg kijavítottam és normálba visszalakkoztam.
    Lehet, hogy elég gány megoldásnak tartjátok majd, de semmit nem látni a sok javításból; próbaának meg megtette...

u.i.: egyébb apróbb mod is készül és ha lesz elég időm átalakítom az oldalam oda felkerül minden (szöveg kép)
    Addig is jó moddingot!

Aktív témák