Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ve89
tag
válasz
werszomjas #33401 üzenetére
Nálam úgy történt, hogy elhangzott a százalék telefonban, megegyeztünk. Aztán amikor fizetni kellett, mondta az ügyvéd, hogy készpénzben jobb lenne, mert más módon sajnos ÁFA is lenne. Szerencsére KP-val készültem.
-
D@ve89
tag
Évek óta havi 110 óra ügyeleti pótlékot kapok a munkáltatótól, leadózva stb., rajta van a havi bérpapíron, de a lakáshitelnél ezt nem számította be az Unicredit, csak az alapbéremet, ami a munkaszerződésben van.
-
D@ve89
tag
válasz
Alladin888 #33076 üzenetére
Nekem a banki ügyintéző az utalás után automatikusan küldte a banki teljesítés igazolást. Aztán kiderült, hogy ennek ellenére sem érkezett meg a pénz az eladóhoz, mert valahol valami banki rendszerben elakadt, az én bankomnál...
Szerencsére megoldotta a bank 1 nap alatt, de furcsa szitu volt...
-
D@ve89
tag
válasz
werszomjas #32492 üzenetére
A bankban viszont szoktak adni elég nagy partneri kedvezményeket a lakásbiztosításra. Én Unicreditnél vettem fel hitelt, az Allianzot értékesítették, sokkal olcsóbb volt ez az ajánlat így, mint az összes többi lehetőség amit magam köthettem volna.
-
D@ve89
tag
válasz
ripo05 #32449 üzenetére
Szia! Érdemes átgondolni abból a megközelítésből is a hitelfedezeti biztosítást, hogy az kit is fedez: konkrétan a bankot biztosítja arról, hogy a halálod esetében ő a pénzéhez jut biztosan. Pedig a hozzátartozóidnak olyankor sokkal nagyobb szüksége lehet rá.
Lehet jobb megoldás például egy maradandó egészségkárosodást ÉS halált fedező biztosítást saját magadnak intézni, mint a hitelbe épített konstrukciók. 50 felett is sokkal nagyobb a valószínűsége szerintem, hogy baleset vagy betegség miatt hosszabb ideig/hátralévő éveidben keresőképtelenné válsz/lerokkansz/stb, mintsem hogy meghalsz hirtelen.
Gondold át esetleg mégegyszer, főleg, ha megtakarításban a hitelösszeg amúgyis rendelkezésre áll. -
D@ve89
tag
válasz
TomMusic #32139 üzenetére
Első ingatlannál sima ügy elvileg a részletfizetés. Nekem is így van. Ügyvéd így adta le a papírokat, én nem tettem érte semmit, ő kérdezte, kérek-e részletfizetést. Értesítéstől számított második hónaptól kell fizetni (esetemben októberben jött az értesítés, december 20ig kellett fizetni az első részletet).
-
D@ve89
tag
válasz
FireKeeper #31180 üzenetére
Szia, tavasszal intéztem lakáshitelt, ugyanez volt a felállás. Semmi jelentősége nem volt, kézzel rajzolt alaprajzot is be lehetett beadni a hiteligényléshez, azon a jelenlegi felállást kellett megadni. Rá is kérdeztem, mondták, hogy nem probléma, ha eltér a tulajdoni laptól. Az értékbecslő feljegyezte, hogy átalakították.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest