- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- VR topik
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
Vision #28673 üzenetére
Menj el becsig es berelj egy lakast a berlakasrendszerben
meglepődnel a fizetes/berleti dij aranyon.
Rohejes kiadok vannak es rohejes berlok is itthon sajnos. A berbeadok jo resze hasitasis boomer idiota, a berlok egy resze szimpla csalo es igenytelen, egy masik resze meg azt hiszi hotelszolgaltatast kap 3%os hozammal... A masik resze meg qva...A berlok is menjeneki ki Nemetekhez, azt meglepodnek, hogy a berlakasokban kapnak falakat meg hidegburkolatot szaniterrel. Lehet a konyhat es a laminaltat is megvenni butorral, utana meg szepen el is vinni...
Itthon nincs berleti kultúra sem berbeaadoi sem berloi sem allami oldalrol.
En is adtam ki uj hazat lofasz dijjal kvazi nemet stilusban (ne is hivjanak) adozva bejelentett berlokkel. De ez sem volt eleg. Allando nyafogas volt mindenert. Miutan kiqrtam okat 3 ev utan, meglepodtek hogy dupla aron talaltak... Es szarabbat... Es meg alkudoztak, hogy amit rakoltottek maguknak meretre gyartva, azt vegyem mar meg majdnem teljes aron, es az ujrafestest is elmismakoltak maguk, nem festot hivtak...
Na ennyit a berlokrol is...
-
Qtya123
őstag
válasz
Vision #28673 üzenetére
Máshogy látjuk a dolgokat.
Teljesen mindegy, hogy a havi 150-200e Ft-ot milyen bevételi szintnek tekintjük, szerintem nem olyan nagy tétel belőle az adó, hogy érdemes legyen ezen cigánykodni, plusz sok esetben emiatt azzal szívatni a bérlőt, hogy nem jelentkezhet be, mert parázik a wannabe ingatlankiadó, hogy megbukik az adózáson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Facebook és Messenger
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Posta, csomagküldés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- QNAP QSW-1105-5T 5 portos 2.5GbE switch - 1 év garancia
- tp-link BE3600 / Archer BE230 / Dual-Band Wifi 7 Router - 2 èv garancia
- MacBook Air M1 13" 2020 8/256gb Silver
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest