- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Vision #22558 üzenetére
Mit csináltál a telken, hogy ennyit elköltöttél rá? Kíváncsi vagyok, hogy esetleg milyen előre nem látható költségek vannak, vagy mivel kellene kalkulálni hogy ha fejlesztene rajta valamit az ember.
Az egész ügyben szerintem az is érdekes, hogy újlipótvárosban nagyon rossz a parkolási helyzet, és az adott telek parkolóként üzemel.
Egy park kellemesebbé és élhetőbbé teszi a környezetet, de az eddig ott parkoló autók rászabadulnak a környező utcákra, ezzel tovább rontva a parkolási helyzetet (igaz mostanában lett megemelve a kerületben a lakosoknak a második autóra kiadott matrica ára, ez nem tudom mennyit javított rajta, azt tudom, hogy egész sok embernek nem tetszett - viszont azt is életszerűtlennek tartottam, hogy ennyire frekventált helyen lakva miért kell sok családnak egynél több autó).
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest