Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
válasz
Pfiucska #24500 üzenetére
Nekem nagyon megerolteto volt az az erzes a mindennapokban, hogy nem szabad elvesziteni a munkam, mert akkor mi lesz a torlesztovel? Nehezen tudsz masfajta megtakaritast kiepiteni, ha a fizetes nagyobb resze a havi ingatlan torleszto.
A masik ami engem zavart, hogy ha kiesik baratnom fizetese, mert lenne gyerek, akkor az addigi nagyon laza penzugyi eletvitelunk egybol iszonyatosan feszitette valna, meg kevesebb teret adva annak, hogy en hogyan is erzem magam. Az is mas, hogy en nem tartom jo dolognak, hogy az egyetlen megtakaritasom a hazam / lakasom.
De a hitelfelvetel a sajat kecora mindenkinek a sajat dontese.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest