Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Házimozi belépő szinten
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Ma adtam volna le kormányablakban a cuccot. Az 5. pontot töröltem, mint ahogy eddig szó volt róla, hiszen a ** is úgy írja, hogy töröljük ki. Ügyintéző mondja, hogy miért nyúltam bele a nyomtatványba, nem törölhetek belőle semmit, húzzam át. Mondtam, hogy értelmezzük, mi van leírva, erre ő, hogy áthúzni kell. Szóval esetleg van valakinek MÁK-tól pontos infója? Most emiatt mennem kell holnap reggel újra. Másik, amit nem értek, hogy papír alapon akartam benyújtani, erre közölte kormányalakos, hogy neki be kell szkennelni. Ezt nem nagyon értem, aki adott le kormányablakban iratot, tudna segíteni? (mellesleg teljes sorokat is alá akart húzatni, holott csak dőlt betűs részt kell. Szóval vagy én tudok - innen merítve - túl sokat, vagy még mindig túl keveset. Viszont nagyon határidős a project leadás szempontjából, nem tudok levelezgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest