Hirdetés
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Micro Four Thirds
Aktív témák
-
wipes
senior tag
up
-
wipes
senior tag
-
wipes
senior tag
up
-
wipes
senior tag
Labtec ultra flat wireless desktop eladó 5e
-
wipes
senior tag
inkább csak ambient és jungle, azok is ikább a 90-es évek közepéről - végéről, öreg vagyok már
procim van nagyobb, de 754-es, és csak csereberélni tudnám lapostul (szokásos k8nf4gsata2)p4-em nem nagyon volt, de az láttam, hogy 20e körűl van egy 3gigás prescott újonnan (a régi 478-as, lga 775 nekem kimaradt és kimarad
)
-
as_Rock
őstag
EBM?
Elektornikus zenének ott az electric music, meg a monaco, bár ez utóbbi kicsit olyan hangzásra, mint a joy division utódzenekara (nem ugrik be a nevük, ja megvan New Order)
Csak a procit adnám el, kellene nagyobb, pont mert most jó árban vannakarra azért kíváncsi vagyok milyen árban lesznek az intel procok, ha ennyire lenyomták az amd 1magosak árait, igaz hallottam olyat, hogy D805 20+fa nagykerben
-
-
wipes
senior tag
-
wipes
senior tag
ha megtalálom a blokkot, akkor még gars is. (mm) dobozában, az egérhez való két elem nélküül karcmentes állapotban eladó iá:5e [link]
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- LEGO klub
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest