Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
Aktív témák
-
wipes
senior tag
up
-
wipes
senior tag
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wipes
senior tag
up
-
wipes
senior tag
Labtec ultra flat wireless desktop eladó 5e
-
wipes
senior tag
inkább csak ambient és jungle, azok is ikább a 90-es évek közepéről - végéről, öreg vagyok már

procim van nagyobb, de 754-es, és csak csereberélni tudnám lapostul (szokásos k8nf4gsata2)
p4-em nem nagyon volt, de az láttam, hogy 20e körűl van egy 3gigás prescott újonnan (a régi 478-as, lga 775 nekem kimaradt és kimarad
) -
as_Rock
őstag
EBM?

Elektornikus zenének ott az electric music, meg a monaco, bár ez utóbbi kicsit olyan hangzásra, mint a joy division utódzenekara (nem ugrik be a nevük, ja megvan New Order
)
Csak a procit adnám el, kellene nagyobb, pont mert most jó árban vannak
arra azért kíváncsi vagyok milyen árban lesznek az intel procok, ha ennyire lenyomták az amd 1magosak árait, igaz hallottam olyat, hogy D805 20+fa nagykerben -
-
wipes
senior tag

-
wipes
senior tag
ha megtalálom a blokkot, akkor még gars is. (mm) dobozában, az egérhez való két elem nélküül karcmentes állapotban eladó iá:5e [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G4 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, nekem ez a stílus amúgy se a ''szakterületem''
inkább, wave, sinthypop, alter, meg egyéb teljesen más zenék
a bill egyelőre úgy néz ki, elkelt, holnap viszem az új tulajának![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

p4-em nem nagyon volt, de az láttam, hogy 20e körűl van egy 3gigás prescott újonnan (a régi 478-as, lga 775 nekem kimaradt és kimarad