- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
wipes
senior tag
up
-
wipes
senior tag
-
wipes
senior tag
up
-
wipes
senior tag
Labtec ultra flat wireless desktop eladó 5e
-
wipes
senior tag
inkább csak ambient és jungle, azok is ikább a 90-es évek közepéről - végéről, öreg vagyok már
procim van nagyobb, de 754-es, és csak csereberélni tudnám lapostul (szokásos k8nf4gsata2)p4-em nem nagyon volt, de az láttam, hogy 20e körűl van egy 3gigás prescott újonnan (a régi 478-as, lga 775 nekem kimaradt és kimarad
)
-
as_Rock
őstag
EBM?
Elektornikus zenének ott az electric music, meg a monaco, bár ez utóbbi kicsit olyan hangzásra, mint a joy division utódzenekara (nem ugrik be a nevük, ja megvan New Order)
Csak a procit adnám el, kellene nagyobb, pont mert most jó árban vannakarra azért kíváncsi vagyok milyen árban lesznek az intel procok, ha ennyire lenyomták az amd 1magosak árait, igaz hallottam olyat, hogy D805 20+fa nagykerben
-
-
wipes
senior tag
-
wipes
senior tag
ha megtalálom a blokkot, akkor még gars is. (mm) dobozában, az egérhez való két elem nélküül karcmentes állapotban eladó iá:5e [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest