- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Honor Pad 9 - médiaszakos
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Léghűtés topik
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
wipes
senior tag
up
-
wipes
senior tag
-
wipes
senior tag
up
-
wipes
senior tag
Labtec ultra flat wireless desktop eladó 5e
-
wipes
senior tag
inkább csak ambient és jungle, azok is ikább a 90-es évek közepéről - végéről, öreg vagyok már
procim van nagyobb, de 754-es, és csak csereberélni tudnám lapostul (szokásos k8nf4gsata2)p4-em nem nagyon volt, de az láttam, hogy 20e körűl van egy 3gigás prescott újonnan (a régi 478-as, lga 775 nekem kimaradt és kimarad
)
-
as_Rock
őstag
EBM?
Elektornikus zenének ott az electric music, meg a monaco, bár ez utóbbi kicsit olyan hangzásra, mint a joy division utódzenekara (nem ugrik be a nevük, ja megvan New Order)
Csak a procit adnám el, kellene nagyobb, pont mert most jó árban vannakarra azért kíváncsi vagyok milyen árban lesznek az intel procok, ha ennyire lenyomták az amd 1magosak árait, igaz hallottam olyat, hogy D805 20+fa nagykerben
-
-
wipes
senior tag
-
wipes
senior tag
ha megtalálom a blokkot, akkor még gars is. (mm) dobozában, az egérhez való két elem nélküül karcmentes állapotban eladó iá:5e [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest