Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
That is correct!
Ha megengedsz egy megjegyzést, inkább 2 portosokat keress, mert a 4 portosok ára még mindig elég magas......Az USB-ről is jobb lemondani (a legtöbb switch működik usb>ps2 konverterrel), mert az is drágítja a dolgot.
2 portos, ps2-es, d-sub-os tisztességes switchet kapni használtan 5k körül.
Sok sikert! -
Bagoly
senior tag
Hát a pofátlan árról annyit, hogy be is linkeltem mennyi az új ugyanolyan ATEN készülék, mint a tied és ha jól emlékszem egy ezressel volt drágább, mint amennyiért te eredetileg adtad volna. Én meg vettem egy a tiednél újabb, ugyanúgy 2 portos ATEN-t, fele áron, mint a te eredeti árad volt. Igaz, hogy a 2 portos KVM-ek ára most csökkent egy nagyot, te meg gondolom drágábban vetted, de elnézést kérek, hogy a te értékvesztésedet, nem voltam hajlandó megfizetni.
Ha még annyi lett volna, hogy hasraütésszerűen írok egy alacsony árat, hogy olcsóért megvegyem, akkor megértenélek, de így.......
Mindegy. Ne OFFoljuk szét más topikját. -
Bagoly
senior tag
Látom még mindíg fáj, hogy nem a te switchedet vettem meg anno...
Egyébként ismered is a Blackbox-ot, vagy csak élből gagyizol......ajánlom nézz utána!
Inkább szerverpiacon van jelen, ezért sokaknak idegenül cseng a neve, szemben az ATEN-el, meg BELKIN-el, amik gyakrabban előfordulnak idehaza. Ezért írtam az ATEN minőséget, de látom volt értelme..... -
Bagoly
senior tag
Nekem van egy Blackbox personal servswitch-em...
4 portos, teljesen elektronikus, ATEN minőség.
Van hozzá kábelszett is. Billentyűzetről és a készüléken lévő kapcsolóval is vezérelhető.
Elkótyavetyélni nem akarom......ezért inkább megkérdem, neked mennyit érne meg?
Ilyen (de meg ne tévesszen, hogy itt a két portos switch árát közlik): [link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest