Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
_az
senior tag
Hali!
Kyokushinkai karatézok már 5 éve, bár volt egy másfél éves szünet.
Ja, meg szeretnék ninjutsura is járni, ha eccer lehetőségem lesz rá... ;]
Nem tuggyátok, hun vannak olyan edzések? Mer a neten csak 1-2 helyről olvastam... (érdekelnek pöpecebb csavaró-nyúzó teknikák muhahahahaha) -
Asusfan
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Inkább nem szórakozok:DD
[Szerkesztve] -
Obi-1
őstag
A vizsgát csak a szeminárium után tehetted le, ami kábé a havídíj kétszerese volt, meg persze a vizsgadíj. Ez nem zavart (nem akartam mindenáron fokozatokat szerezni), amíg a nálam bénább gyerekek nem kezdtek el új formát, komolyabb gyakorlatokat tanulni (lévén ők levzsgáztak).
A felszerelést nálunk sem erőltették. -
heihachi
addikt
A profit orientáltság elég csúnya ilyen tekintetben. Amikor Én tanultam, akkor egy tornatermet béreltek erre a célra. Befizetted, az akkori viszonylatban igen olcsó havidíjat, és kész. Nem vártak el semmilyen egységes öltözéket, azt mindenki akkor vette meg, amikor már elég ideje tanult, és úgy gondolta, hogy megéri megvenni. Volt néhány lepukkant zsák, meg kesztyű, azokat felvehette akinek nem volt. Ennyi. Se ring nem volt, se semmi. Csak küzdelem, de az jó sok... És így is lehetett rettentően sokat tanulni!
-
Obi-1
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
A nem csak hobbi szinttel eléggé leszűkítetted a hozzászólók számát.
Én Wing Tsun (Leung Tin) kung-fut tanultam, folytatni is akarom, csak egy nagy munkahelyi projekt közepén nem tudnék edzésekre eljárogatni. Másrészt a Yip Man féle Wing Chun szerintem ronda biznisz lett, legalább öt WCH (WTS, VTS, WCH, VCH, stb) szervezet oktatja csak Magyarországon, és ez nem kicsit zavar. A WTS (Leung Tin) is roppant profit orientáltnak tűnt, sokan megvették a fokozatokat, gyér tudásuk mellett. De valószínűleg azt folytatom, mert a WCH, a külső stílusú Tai Chi és az Aikido szerintem a három legjobb irányzat egy olyan embernek, aki közepes termetű, és nem is túl erős.
Valamelyik fórumban láttam, hogy te taek-won-do bajnok vagy (bocs, ha rosszul emlékszem). Azt sem akartam lebecsülni, véletlenül sem, nem akarom flame-elni. Pláne levernél egy pillanat alatt, azért sem. -
heihachi
addikt
Én csak szeretnék. Régen nyomtam kick-boxot, amikor még Miskolcon éltem. Most Pesten nyomulok, de még nem találtam meg a megfelelő sportot. Kick-boxolni már nem akarok.
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Up! :(
-
burgatshow
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van e rajtam kívűl olyan ember itt a PH! keretein belül aki csinál valamilyen kűzdősportot nem csak hobbi szinten!
Aktív témák
- PayPal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Próba
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Bestbuy játékok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest