Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Köszönöm mindenkinek, így tisztább a kép.
A gyerekek szeretnének (8,5 és 2,5 évesek), tavaszra tervezzük, az még plusz fél év.A fajtája képlékeny, de kinti kutyának tervezzük, bent van már elég rendetlenség
Ehhez mérten szeretnénk választani. A kert nem túl nagy, dolgozunk is, így pl egy Agár ki van zárva... nagy testű és nagy étvágyú kutya ( 30-50 kilós) megintcsak kizárva.Magyar vizsla volt még tervben, vagy tacskó is lehet, de ott félek hogy szetás mindent.
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Tavasszal szeretnénk életünk első kutyiját megvenni, de kicsit elvesztem a szakzsargonba. Tenyesztő, kennel, szaporitó, fajtiszta fajtatiszta...
Mit keressek, hogy egészséges kutyához jussak, de ne basszanak át az árával sem?
Egyelőre két kutya áll közelebb hozzánk: Beagle és Golden retriver.
8-10 hetes kölyköket láttam már 50e Ft-ra beárazva, de a csúcs az 500e volt, így nem mindegy..
Nem szeretnénk sem szaporitani, sem versenyre járni, csak a gyerekeknek örömet okozni és egy egészséges kutyát tartani. -
Drughi
addikt
Sziasztok,
Mennyire valóságos fajtiszta törzskönyves magyar vizsláért (kölyök) 250e-300e Ft-ot kérni?
Seggre ültem mikor meghallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest