- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kew
senior tag
válasz rbalint88 #24752 üzenetére
Na, még egy nagy piros pont a Platinumnak
Most hívtak telefonon, hogy az elnézésemet kérik, igazam volt, beszéltek a gyártóval és valóban volt egy széria, amit más hőfokon, hosszabb ideig főztek össze, ezért a kukoricából máshogy váltak ki az anyagok (nem nagyon értettem, a lényeg hogy elba**tak valamit), ez okozta a problémát. Visszahívták tőlük ezeket a termékeket, és cserélik a megmaradt csomagokat újra.
Mondtam, hogy egyet én már becseréltem egy kisboltban itt nálunk, mondta hogy akkor őket is értesíti.
Maximálisan korrekt hozzáállás, nem sumákolnak, hanem utánajárnak és beismerik a hibát.
Persze az más kérdés, vajon hányan vettek ebből, és mindenkit értesítenek-e vagy csak azt, aki reklamál.
-
Rivaul
addikt
válasz rbalint88 #24952 üzenetére
Igazad van. Ezt en is neztem. En nem tennem ki ilyen kockazatoknak az biztos. Fontosabb maga a kutya mint az amit tud. Ettol fuggetlenul amulatbaejtett amit csinal. Brutalis. Sztem cca 5m magassagba felfut, es amiket ugrik. Esely nincs elole elmenekulni. Bar ezek tudom hogy olyan dolgok amiket meg kell nekik mutatni es sok edzes is kell hozza de akkor is elkepeszto mit tud egy ilyen allat.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
-
bb0t
senior tag
válasz rbalint88 #25010 üzenetére
Böbének hívják, és nem a fajtamentéstől van.
Rivaul: Igen, közbe kellett volna avatkozniuk főleg a belga gazdájának, de nem akartam szólni mert sértődés lett volna belőle. Viszont van egy vizsla aki kilyukasztott már pár kutyát, hozzá nem engedem oda. A gazdája egyáltalán nicns tisztában vele, hogy a kutyája agresszív és félrenevelt.
Mai sztori: labdázunk a téren, jön egy nő tol egy beteg kisgyereket pórázon németjuhász. Kérdezi fiú? Mondjuk igen. Fú akkor fogjátok meg gyorsan. Mondom nem kell megfogni itt van a lábunknál és nem megy oda ne aggódjon. Hát mégis meg kéne fogni mert nem akarja, hogy a gyerek mellett kapjanak össze. Mondom ne féljen nem megy oda. Erre mondja mi tudjuk de azért siet. Mondom nem kell sietni, nyugodtan sétáljanak tovább. Az én kutyám nem megy oda máshoz, ha nem engedem.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
-
bb0t
senior tag
válasz rbalint88 #25148 üzenetére
Ja értem, csak azért kérdeztem, hogy nem ismerősöméktől van-e.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
-
bb0t
senior tag
válasz rbalint88 #25378 üzenetére
Az nem megfázás hanem kennelköhögés. Mostanság aktuális.Ne érintkezzen más kutyával mert nagyon fertőző.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz rbalint88 #25590 üzenetére
Tavaly amikor hazat kerestunk, volt Mikloson egy keco, 3 armstaffal. A kutyak korberagtak a hazat De nem csak a sarkokat, hanem a falak kozepet is kiharaptak, izlett nekik a szigeteles
Vanessza: En is azt csinalom. Megveszem a legnagyobbat es azt kapja a ket kutya. Tacsinak 1/8-ad, tobbi meg a goldennek. Arra azert figyelj, hogy ket nagyobb kutyusnak keves lesz a legnagyobb tabletta is.
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz rbalint88 #25616 üzenetére
Hallod.
Facebook válasz rá, egy ilyen mű libától: "Szuper.Csak ettől igènyesebb vagyok hogy a telomat összekenjem.Biztos van más megoldás is."Azért az ilyennek úgy beszólnék... Tuti a f..szt is szalvétával fogja b+
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz rbalint88 #25681 üzenetére
Hala az egnek Boni nem eszi a xart. Viszont mas nyaladzo fajta kutyaknak a csungo nyalat valami perverzional fogva, spagettikent szippantja be. Majdnem behanytam mikor eloszor lattam, es kb minden azota tortent esetnel is... Kva undorito dolog.
Ami viszont komoly problema az a mindent osszeeszek amit talalok cimu buli. Foleg mivel kolyok igy marha nehez leszoktatnom. Raadasul a kornyeken valami retardalt b..zi, patkanymerges rantotthust, meg szoges kifliket dobalgat. Tobben szoltak mar hogy figyeljunk oda. Pedig ez egy az atlagnal 300x kulturaltabb kornyek de valakinek itt sem volt gyerekszobalya. Asszem 1x latnam meg b+. Megetetnem vele az osszes xart amit kidobalt
-
Rivaul
addikt
válasz rbalint88 #25771 üzenetére
Én is valahogy így olvastam náluk. 8-9 hónaposan nagyjából megállnak és 1-1,5-ig cseperednek valamennyit. Tudom hogy ők nem a nagy testűek, de azét remélem még egy kicsit magasabb lesz. Mostanában nagyon megtorpant.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest