Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
Winner_hun #9549 üzenetére
Természetesen érdeklődik a lelkem.
Ha pórázon van, akkor kicsi húz, de ha szólok neki, h "nem szabad", akkor nem megy tovább. Ha szabadon lenne, akkor nem tudom mit csinálna, vagyis sejtem...bár eléggé szófogadó szerencsére. Ha lemegyünk Körös partra mindig elengedem. Olyankor ha figyelem, ha nem, nem megy el. Olyan 10-15 m elmegy szimatolni, de tovább nem szokott még ha engedném is neki. Ha meg rászólok azonnal visszajön. Természetesen minden érdekli (tücsök, madár, gyalogosok, kerékpárosok, stb) de csak odamegy, szimat és megy is tovább.
Bibby: amikor kimegyünk utcára, akkor az elején természetesen húz, de utána visszavesz. Futni még nem próbáltam vele (arra én vagyok a lusta
), de természetesen a bringás dolog is fokozatosan kerülne bevezetésre.
Én inkább olyan dologtól félek, h pl belép a kerékbe, vagy keresztezi az utamat...jó befejezem, mert már rosszul vagyok, pedig még semmi nem történt. Inkább ráveszem magam a futkározásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- További aktív témák...
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest