Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niyabinghi
tag
Először leméred, mekkora kell, aztán a végeket megégeted, hogy ne menjenek szét, utána 1-1 karika átbújtat, vége megvarr, kész. Kb. 3 perc alatt.
Hoztam én is fotót a táp összetételéről
Az összetevőket elvileg a legtöbbtől a legkevesebb felé haladva kell feltüntetni. Namost Royalék pl nagy francok, mert a kukoricát úgy tüntetik fel, hogy kukoricadara, kukoricaliszt, tehát ha külön van, akkor nem az első helyre kerül, de ha összeadod, akkor már igen. Plusz még a szója(nővérkének
by Hofi) meg a többi szemét, ami lényegesen olcsóbb a húsnál.
Én ugyan nem eszem húst, de ha ennék, biztos nem az olyan készítményeket keresném, amiben az egyik fő összetevő a szója..A strapabírónak mondott cuccok nálunk nem biztos, hogy működnek, mert attól, hogy más kutya sokáig eljátszik vele, még nem terrierbiztos. Pl a tömör gumilabda 3 percig tart.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
KrenAtesz: Milyen pici ez a kutya!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- MCDODO T03 fejhallgató
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
by Hofi) meg a többi szemét, ami lényegesen olcsóbb a húsnál.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)