- TCL LCD és LED TV-k
- HP EliteBook / ZBook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
Aktív témák
-
Füfü
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm!!!!
Igen erre gondoltam. Nem fogod elhinni, pont ezt a két utasítást nézegettem, de valahogy nem tudtam összehozni. Még 1* köszi. Lógok 1 sörrel. :)) -
Füfü
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a nagy gondom, hogy hogyan tudnék másik állományból adatot kivenni. Azt tudom, hogy pl. ''=[Adatok.xls]Munka1!$C$2'' is egy megoldás. De nekem ez túl könnyű. Én úgy szeretném, hogy az ''[Adatok.xls]Munka1'' egy harmadik állomány egyik cellájában lenne mint változó. Tehát az egyik fájl megnézi a másik fájlban lévő cellát, ami tartalmazza azt a fájl nevet, ami a harmadik fájl lenne és így kérdeznék le adatot a harmadik fájlból. Kicsit bonyolúlt, de remélem érthető voltam. Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest