Hirdetés
-
PROHARDVER!
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adler
aktív tag
válasz
King Unique #4053 üzenetére
Szia! Köszi a választ.
Még az este elindítottam még egyszer és gond nélkül lefutott reggelre. A változtatás annyi volt, hogy az energia gazdálkodásnál kikapcsoltam teljesen az USB-re vonatkozó részt (USB szelektív felfüggesztés beállítás: Letiltva). Előtte meg alapból ki volt kapcsolva a merevlemezekre vonatkozó kikapcsolás.
Amúgy pontosan mit csinál ez az USB szelektív felfüggesztés beállítás?
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hogy ilyenkor mi van:
Vettem egy külső dokkolót [link], benne van egy WD [link]. Ma elindítottam egy formázást de 1 óra leteltével már nem villogott a dokkoló merevlemez lámpája, 3 óra elteltével is csak a felügyeleti eszközöknél látható a merevlemez sehol máshol. Nem a gyorsformázást indítottam hanem a teljeset!
Nem lehet ebben a szarban merevlemezt formázni? Mi lehet a gond?
Válaszaitokat és a segítséget előre is köszönöm.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon úgy tűnik, hogy amit kinéztem az már nem beszerezhető.
Viszont most két különböző gyártótól kinéztem 1-1 darabot:
- Thermaltake Muse 5G 2.5" SATA3 USB3.0 külső ház [link]
- Sharkoon HDD Dokkoló - QuickPort XT USB3.0 v2 [link]
Kérdéseim:
Mindkettő megbízható?
Stabilak?
Gyakorlati tapasztalat a kettőről?Válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!
-
Adler
aktív tag
válasz
King Unique #4013 üzenetére
Szia!
Igen a hűtés miatt szeretném és Nálam nagyon jól bevált. USB 3.0 csatlakozón keresztül piszok gyors.
(#4011) batagy:
A két ventinek nagyon nagy előnye van. Nyáron amikor 32-33 fok van a szobában akkor a passzív házak forrók(tapasztalat). Ebben a házban pedig kellemes hőmérsékletű a belerakott 2 terrás vinyó. -
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Már elkeseredetten írok ide:
Szeretnék venni egy ilyet: [Max 5G]
De mindenhonnan azt a választ kapom, hogy nincs beszerezhető forrás vagy egyik beszállítónál sem beszerezhető.
Elég szánalmas lenne ha tényleg nem tudnám beszerezni ezt az országban.
Ti tudtok abban segíteni, hogy hol lehet kapni? vagy megszűnt a Thermaltake cég?
A segítséget és a válaszokat előre is köszönöm.
-
Adler
aktív tag
válasz
King Unique #2215 üzenetére
Köszi a választ!
Nálam is az aktív hűtéses Thermaltake ház szimpatikusabb. Meg utána jutott eszembe, a dokkoló nem biztos, hogy jó megoldás egy 4 éves kisgyerek mellett.
Meg egy vinyó egy ház az elképzelés. Nem szeretném ki-be pakolászni a HDD-ket.Köszi még egyszer.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Külső házat szeretnék majd venni 2TB WD lemezhez(Green v. RED) adattárolás miatt, plusz még filmnézés lenne róla.
Ezeket néztem ki:
Thermaltake külső házak:ST0021E Max 5 Active 3,5" külső HDD ház eSATA+USB2.0 Fekte
Sharkoon külső házak :
Nálam elsősorban a stabil működés, megbízhatóság és a lemezek hűtése fontos! Emiatt csak olyan házat vennék amiben van aktív hűtés. A dokkolóknál persze az egy lemezt kezelő is jó.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre ez ügyben.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 240GB ADATA SU650 2.5" SSD (Foxpost:+1400Ft)
- Western Digital WD Purple 256GB QD101 MicroSDXC memóriakártya biztonsági rendszerekhez
- Eladó WD5000LPLX 100/100-as, mentésre, keveset használt
- Western Digital Blue 3.5 1TB 7200rpm 64MB SATA3 (WD10EZRZ)
- (új, bontatlan) 960GB Kingston A400 2.5" SSD (Foxpost:+1400Ft)
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest