Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Házimozi belépő szinten
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Glaz-dozfhut #4946 üzenetére
Igen így néz ki. Akkor lehet, hogy 70 cm. Nem mértem meg pontosan, csak szemre volt kevés.
Sajnos az 1 méterrel sem vagyok kisegítve. 2 méter már jó lenne, hogy biztosan berakhassam a nyitott polcba a dokkolót, és akkor az éjjeliszekrényen lehet a noti.
Egyébként az normálisan,hogy mozog benne a winchester? Nem fogom őket kihúzogatni, de jártam már úgy, hogy arrébb raktam a dokkolót, és hopp, megszűnt a kapcsolat a winchesterekkel. Ezért gondoltam,hogy hosszú kábellel nem fogom véletlenül meghúzni.
-
Julot
aktív tag
válasz
Glaz-dozfhut #4362 üzenetére
Nem volt még lehetőségem kipróbálni más kábellel, de ma nekem is megjön egy másik kábel, remélem vagy ez vagy a firmware frissítés megoldja a gondomat!
Köszönöm a segítséged!
Üdv.:
Julot -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #4144 üzenetére
Úgy néz ki végre nyugalom költözhet a lelkembe. Nem akarom elkiabálni, de minden kényszerítő intézkedés kikapcsolása után sem csatlakozik le a külső házam: RAIDSONIC IB-3620U3. Amúgy 4-5 percenként vagy pár másodperc kellett a lekapcsoláshoz. Egy külön USB 3-as hosszabbító vásárlása oldotta meg a problémám, ami egy DELOCK összekötő. Pedig a gyári sem látszott ócskának. Egy egy métereset cseréltem egy másik méteresre.
-
Gh00st
aktív tag
válasz
Glaz-dozfhut #4041 üzenetére
Ok. Köszii az infót.
-
Gh00st
aktív tag
válasz
Glaz-dozfhut #4039 üzenetére
Köszönöm szépen.
Persze, ekkora HDD-ket nem akartam formázni, rosszul fogalmaztam(a partíciót teszi védetté).
-
Gh00st
aktív tag
válasz
Glaz-dozfhut #4036 üzenetére
Köszönöm az infót, igazán hasznos volt, megfogadom.
Még nem döntöttem el, de valószínűleg a 4 lemezes rack-et veszem majd meg(abban vízszintesen vannak, remélem nem lesz gond).
Azonban lenne még egy kérdésem:
Mindegy hol formázom a HDD-t, oda-vissza látja?
(Ugye vannak olyan mobil rack-ek, amik csak akkor látják, ha abban lett formázva.Értsd, pc-n formázva pc látja, átrak rackbe, ott védett partició és ez fordítva is igaz)King Unique
Köszönöm ismét az útbaigazítást. -
King Unique
titán
válasz
Glaz-dozfhut #3923 üzenetére
Üdv!
Hardveres titkosítás inkább gyári külső merevlemezeknél szokott lenni, pl. a WD egyes modelljeinél. Na persze léteznek hardveres titkosítással megáldott, akár PIN-kódos azonosítást használó külső házak, dokkolók is [link].
Viszont a normál egylemezes / többlemezes külső házaknál nem jellemző az ilyen, szabadon rakosgatható ki-be a merevlemez. Bár olyan előfordulhat, hogy a SATA / USB / egyéb interfészen partícionált merevlemez nem mindig oda-vissza kompatibilis egymással—►
példa.Az IB-3620U3 esetében az "unlimited (> 3 TB each HDD)" kifejezés "korlátlan" tárkapacitás limitet jelenthet. Illetve kihangsúlyozza, hogy minden egyes HDD nagyobb lehet, mint 3 TB. Egy másik adatlap szerint viszont már nincs limit. Amúgy ez a korlátlanság vsz a jelenleg forgalomban lévő merevlemez tárkapacitásokra vonatkozhat, mint pl. ASMedia chipek esetében a 8 TB+.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Temu
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest