-
PROHARDVER!
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
végül megvettem azEnermax külső hdd házat. eddig nagyon nem volt lehetőségem kipróbálni, csak most jött meg az új notim, amin van usb 3.0.
de érdekes dolgokat produkál: amikor bedugom az USB 3.0-s portba, akkor egyszerűen elkezdi felismerni a win, telepíti a drivert, majd elmegy egy darabig, de ha írni akarok rá egy idő után random leválasztja a hdd-t.
ha 2.0-s aljazatba dugom, akkor működik minden gond nélkül, csak épp zavar, hogy 3.0ban nem. ha viszont más eszközt dugok a 3.0-sba, akkor minden jó a porttal, szóval szerintem nem azzal van a gond, mivel ráadásul egyik spanom Sony VAIO gépén ugyanez ment a 3.0val... van valakinek valami ötlete, hogy miért lehet ez?
windows gond vagy inkább hardveres? vigyem vissza a racket és cseréltessem ki egy sharkoon rapid case-re?
amit próbáltam: leszedtem a drivert, feltette újra a win, de ugyanazt csinálja...
Új hozzászólás Aktív témák
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest