Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
-
PROHARDVER!
Ebben a topikban a a Kriptovalutákhoz tartozó adózásokkal, pénzfelvét/utalással kapcsolatban lehet olvasni.
Mielőtt kérdezel olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli986
tag
Eszméletlen ez az ország.
Értem én,hogy szabályozni kell a dolgokat valamilyen szinten,de ahogy nézem nem tudom beírni a vállalkozásomba a dolgot,mert hardverüzemeltetést nem vehetek fel tevékenységi körnek.
Sajnos nincs informatikus végzettségem.
Pedig szívesen fizetnék be 16% adót a nyereségem után és kikérném sepával,de nem lehet...
Az egyetlen elfogadhatónak tűnő dolog az,hogy spectrocoinra elküldöm ethereumban és kikérem skrillre,majd onnan prepaid kártyával elköltöm,csak a spectrocoin verifikáció egy idegbaj.
Negyedik napja várom,hogy elfogadják az irataim.
Lehet én gondolkozok hülyén,de nekem az automatázás a legkevésbé szimpatikus.
Mivel pár automata van az egész országban ha büntetni akarnak a bányászás miatt szerintem a legkevesebb emberi erőforrást igényli,hogy az automata közelébe leültessenek két dolgozót és várja az automata használókat és a pénzfelvételt követően megkérdezni,hogy ugyan ez mi volt...
Bár önmagában ez lehet hülyeség,mert ha meg is állít egy ellenőr amikor épp pénzt felveszek önmagában nem követtem el semmilyen szabálysértést szerintem,max év végén be kell vallani.Vagy rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G videókártya
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok