Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
-
PROHARDVER!
Ebben a topikban a a Kriptovalutákhoz tartozó adózásokkal, pénzfelvét/utalással kapcsolatban lehet olvasni.
Mielőtt kérdezel olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Tegyük fel, hogy bányászok. Mitől függ, melyik országban kell adózni?
Attól, hogy hol van a bankszámla, amire paypal-ról átutaltam a pénzt? -
Elbandi
aktív tag
válasz
Sundjata #794 üzenetére
ha tradeltel akkor ketfele nyereseged van: egyik amikor penzbol vett coinod (A db) mar tobbet er, erteke A*X, ekkor a "arfolyam" kulonbsegbol kell adozni (A*X-A*veteliar). a masik fele amikor tobb coinod lett (mondjuk +B db), annak teljes ertekerol kell adoznod (B*X).
ha kiutalsz akkor en aranyosan vennem, pl 10%-ot utaltal ki A-bol, es 10%-ot a B-bol.
matek, papir ceruza. -
Hory84
tag
válasz
fireman123 #795 üzenetére
Tovább fűzve a gondolatmenetet, akkor mi van ha vettél x kriptot az átváltottad y-ra, majd z-re. Készpénzre a z-t váltanád, ilyenkor mit hogyan számolsz egységárat?
-
fireman123
őstag
válasz
Sundjata #794 üzenetére
Jól látod, nem a kiutalt-beutalt fiat különbsége számít, hanem hogy mennyiért vetted az 1 eth-t és most mennyiért váltod fiatra, ha magasabban adod el akkor a haszon bizony adóköteles, ...függetlenül attól, hogy a beutalt 5 milla helyett mondjuk most csak 2 millát utalnál ki.....sajnos ez ilyen
-
Sundjata
friss újonc
Sziasztok!
Sok utánaolvasás után se tiszta nekem sajnos mi a helyzet (világos hogy nincs rendes szabályozás és mindenki tapogatózik). Az a helyzet, hogy az elmúlt 4 évben kisebb összegeket utaltam Coinbase-re, ott átváltottam ETH-ra, azt forgattam, de csak kriptot kriptora. Időközben 5 millából lett 20(átszámítva). Először arra jutottam, hogy Coinbase-ről visszautalok folyószámlára 5 millát és akkor nem kell most adóznom, mivel nincs fiat-ban nyereség, a maradékot kriptoban hagyom és majd valamikor a jövőben leadózom ha visszavátom. Ez így lehet?
Viszont olvastam másik véleményt is. Eszerint az ETH aktuális árfolyama szerint kell adózni. Tehát 1-1 ETH vételi és eladási árfolyamkülönbözetét kellene nézni a teljes összegtől függetlenül. Akkor viszont ha anno ETH darabját 500 EUR-ért vettem és most kevesebb ETH-t adok el 2000 EUR-ért(de teljes összeg ugyan annyi), akkor ETH-onként van 1500 EUR nyereség. Beszélek persze még adótanácsadóval, de szerintetek hol az igazság?
-
nemlehet
őstag
válasz
fireman123 #791 üzenetére
Jah ezt elolvastam már, de ez sajnos konkrétan nem válaszol meg semmit, csak hogy jah úgy is lehet. Talán.
-
fireman123
őstag
válasz
nemlehet #790 üzenetére
kb. senki nem tud semmi biztosat, jó könyvelő-adószakértő kellene aki vágja a kriptót, én még nem találtam ilyent ....de gondolom az nem megy, hogy magánszemélyként tetted be a pénz pár hónapja-éve aztán most meg ev.-ként veszed ki
....ötletelések mindig vannak, ... [ezt érdemes elolvasni] ...aztán hozzáértő könyvelőt keresni
-
nemlehet
őstag
Van itt aki KATA-san adózik? Papíron ez tűnik a legkedvezőbbnek (már amennyiben a profit több mint 150k forint havonta vagy kb 2 millió éves szinten).
Ugyanakkor van az a megkötés, hogy ugyan arról a helyről származó éves 1 millió felett igazolni kell, hogy nem bújtatott foglalkoztatásról van szó illetve ha átlépi a 3 milliót akkor az a feletti rész 71%-ra kell 40%-os adót fizetni.Ez így első blikkre megkerülhetőnek tűnik ha több marketről utalja ki magának az ember a pénzt. Volt aki már próbálkozott ezzel? Mik a tapasztalatok?
-
Pietrosz
addikt
Megjött a Binance kártyám. A száma más, mint a virtuálisnak, amit hozzá adtam már a GPay-hez. Ha ezt aktiválom most, attól még a virtuális is megmarad? Vagy majd át kell írnom a GPay-ben erre?
-
Sipasanyi
tag
-
Sipasanyi
tag
válasz
Kicsirics77 #780 üzenetére
Jól tudom a PIN kódot a kártyán lévő telefonszámon keresztül kell kérni ? Ez külföldi vagy országon belüli operátor ?
-
Peace
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #780 üzenetére
Én is nagyon várom!!! Mondjuk nem tervezek költeni, de csak ki kéne próbálni......
-
x_pnK
tag
Ezt hol lehet berendelni Coinbase-en? Level 2-es verificationnel rendelkezik az accom (ha ez számít egyáltalán), múltkor is kerestem már ezt a lehetőséget, akkor sem találtam, és azt hittem, hogy valami időszakos "early access" módon van még ez csak náluk, és lemaradtam. De most felkeltetted a figyelmem.
-
koko52
nagyúr
válasz
fireman123 #773 üzenetére
Szerintem ne kérdezősködjünk
-
Peace
nagyúr
Na berendeltem a CB kártyámat. Mondjuk nem tervezek egyelőre költeni, inkább csak próbálok kicsit kereskedni, ügyeskedni a piacon. De akkor a crypto elköltése már megoldott.
-
fireman123
őstag
válasz
samfishR #772 üzenetére
senki nem tud semmi biztosat, feltételezem, hogy (egyenlőre) csak úgy nem figyeli a nav a kripto kártyákkal történő vásárlást, főleg nem a kis összegűeket,.... szerintem akkor buknak ezek ki ha valamiért rádszállnak és akkor minden lyukba benéznek (igen, ...oda is
) ...persze ez csak privát vélemény, ezt egy megfelelő szinten lévő nav-os tudná megmondani biztire
-
samfishR
senior tag
válasz
fireman123 #769 üzenetére
de ha csak blokkra, névre szóló számla nélkül használna valaki binance kártyát pl, azt se látja sehol a nav nem?
ha csak nem kérdezik le a kártya száma alapján a binance-től az adatait a használjónak, ahol KYC miatt kiugrik a név cím stb.
-
Pietrosz
addikt
Paypallal is ugyanez a szitu? Ha onnan utalok akkor azt sima napközbeni Ft utalásnak könyveli, mert már az ő oldalukon megtörténik a váltás. A többi módszert pedig devizabefolyásnak.
-
x_pnK
tag
válasz
fireman123 #767 üzenetére
Köszi a korrigálást, és bocsi a fals infóért akkor.
Szóval, hogyha én most veszek egy Teslát BTC-ből, akkor nem kopogtatna a NAV, hogy honnan van nekem erre keretem? -
fireman123
őstag
valószínűleg rossz helyen kérdezted
....de amúgy tényleg annyi, hogy átutalod számlára, vagy fizetsz kártyával ....majd a következő évben az adóbevallásnál jön képbe a nav mint minden más jövedelemnél .....csak az egész elszámolásnak a technikai menete nem sok embernek tiszta, sőt teljesen zavaros az egész, az elv megvan, de a haszon pontos kimutatása már nem egyszerű, mert azt minden egyes tétel fiatra váltásnál meg kellene tenni, mikor mit vettél mennyiért (és az akkori mnb forint árfolyamot figyelembe venni) és mikor mit és mennyiért adtál el....no ebből kell kibogozni a hasznot, ...bányászatnál meg még ettől is másképpen kell számolni, de a vége kb. ugyanaz lesz, .... [itt össze van foglalva az egész]
#x_pnK: csak a fiatra váltáskor kell adóköteles hasznot számolni, kripto-kripto között nem
-
x_pnK
tag
Hát, sajnos ez van, nem nagyon tudunk ezzel mit tenni. Kíváncsi leszek mikor jut el a törvényhozók fejébe, hogy ez egy létező piac, és hoznak rá egyértelmű adózási szabályokat. Bár nem tudom, hogy azzal mi jól járnánk-e, vagy még jobban szívnánk.
Amúgy igen, brutál hozamot lehet elérni a kis altcoinokkal, viszont benne van a brutál bukás veszélye is.Én is inkább tartogatom a BTC-t, ETH-t 60-30% arányban, a maradék 10%-kal meg játszadozok kicsit.
-
Peace
nagyúr
Ez nagyon lehangoló.
Na sebaj. Úgysem terveztem hozzányúlni, akkor bányászgatok és hagyom BTC-ben. Kereskedéstől szétmennének az idegeim, az tuti. Pedig biztos brutál hozamot lehetne elérni, ha folyamatosan figyelgetném a kisebb felfutó coin-okat és bevásárolnék mindenből is. De az nekem már sok(k) lenne! Ennyi elég, hogy fut a gép otthon és kész.
-
x_pnK
tag
Én úgy értelmezem, hogy akkor is egy bizonyos FIAT pénzre való eladás történik a háttérben amint fizetsz a kriptóddal. Hivatalosan akkor is adóznod kell utána, csak annyi, hogy nem te váltod át fizetés előtt, hanem a rendszer a háttérben, mivel te a sarki pékségben nem 0,000020 BTC-vel fizetsz, hanem 350 Ft-tal. Nem mellesleg, én úgy tudom, hogyha nem történik váltás, hanem például átküldesz 0,001 btc-t valakinek, az is adóköteles mert valamit kapsz érte cserébe. Csak a saját tárcából, saját tárcába küldés adómentes. De valaki javítson ki, ha tévedek.
Szóval hivatalosan ez megkerülhetetlen. -
Peace
nagyúr
válasz
aradebil2 #760 üzenetére
Közben kiderült a turpisság!!! Nem szabad euróra váltani! Olyan kártya kell, ami közvetlen crypto-ból fizet, nem vált euróra. Ezért kéne megtudnom hogy lehet CB kártyát igényelni, de egyelőre nem látok ilyen opciót. Binance(?) tud ilyen funkciót, CB-ről még nincs pontos infóm, hogy az tud-e közvetlen crypto-ból fizetni.....
-
Peace
nagyúr
válasz
fireman123 #758 üzenetére
Csak olyan szilárd meggyőződéssel állította mindenki, hogy nincs semmi ilyen. CB tárcából átutalom az eurót bankszámlára és ennyi. Meg hogy kripto tárca által kiállított Visa kártyával vásárolok bárhol és semmi levonás nem lesz. Csak mikor felbukkant tegnap egy ilyen infó, hogy amint a magyar bankszámlámra teszem, akkor egyből 20% adó, akkor kezdtem el kérdezősködni, hogy tisztába tegyük a dolgokat.
-
Peace
nagyúr
Segítsetek, mert kicsit el vagyok veszve. Én eddig úgy tudtam, hogyha CB-ről átutalom az eurót a saját bankszámlámra, akkor kifizetem a pár eurós utalási költséget és ennyi. De ma mondtak nekem egy ilyet, hogy amint átutalom CB-ről saját folyószámlára, akkor azonnal 20%-os adóteher sújtja az összeget. Ez igaz? Nem éri meg akkor semmiképp folyószámlára utalni? A másik pedig, hogy állítólag létezik és igényelhető CB kártya, amit már sok helyen elfogadnak Magyarországon is. Ez egy létező dolog? Hol lehet igényelni és van-e hazai elfogadóhelyekről lista?
-
Elbandi
aktív tag
válasz
HoppMaster #747 üzenetére
ez teny.
-
Elbandi
aktív tag
válasz
HoppMaster #743 üzenetére
akkor is kell adozni:
https://t.me/inlock_offtopic/10508 -
Dicker
őstag
válasz
HoppMaster #743 üzenetére
Autó/egyéb termék vásárlás kedvezőbb, mint a coincash automata? Ingatlanra valahol nem fogadják el? Nem hallottatok róla? Bármely ország jó.
Még egy variációm lenne. Hátha ilyesmiről hallottál már.
Ha szlovén állampolgár barátom megveszi maximum a befektetett összegért (így ez nem adóköteles nekem) egy fizikai adathordozón x mennyiségű btc-t. Majd ő értékesítési, ahogy tudja az árfolyamon. Neki ez még mindig adómentes, vagy ott van kint változás?
Mert régebben biztos, hogy magánszemély btc kereskedelme adómentes volt.Mert akkor önzetlenül átadom neki, mert ő sokkal jobban jár. Max meghív cserébe egy kávéra. 😈
-
Dicker
őstag
válasz
HoppMaster #741 üzenetére
Köszi!
Tartom még mindenképp. Esetleg, ha akkora értéke lesz lehet váltok át más stabil kriptora, ami minimálisan felfelé mutat mindig hosszútávon.
Azt viszont néztem, hogy többféle módon lehet magát a pénzt kivenni. Lehet simán eladni, és kiutalni és adózni utána, vagy magát a kriptot átvinni más tárcába. Esetleg a Binance bankkártyával valamit trükközni, vagy BTC-re váltani, és ATM-en eladni. Mindenhol más "fee" érvényesül. Aztán, ha tovább nézzük az adózás nem tudom melyiknél mennyire érvényesül, mennyire van nyoma.
Ha arra kerülne a sor ezek közül melyik módszer, amit érdemes használni, és a nettó kézhez kapott összeg tekintetében a legjobb? -
HoppMaster
aktív tag
Most itt több lehetőséget is vázoltál ami szóba jöhet. Én kivenni semmiképpen nem venném ki a helyedbe, hanem gyarapítanám. Ennek van több módja, legegyszerűbb a hátradőlős, nyugdíjas az pedig az, h be stake-led és vársz vele, tartod, közben neked kamatozik. Itt csak ennyit kell csinálnod.
Azonban van a másik amivel persze dolgoznod kell és játszadozni coin párokkal, viszont ezzel magasabb haszonra tehetsz szert és ugye ezáltal rizikósabb is. Párok keresése másik feladat ezek mellé. -
Dicker
őstag
Sziasztok!
Nem nagyon használtam eddig a Binance-t. De még a legelején rengeteg (200k) BTT-t vettem, mert olcsó volt, és ajándékba is kaptam, meg sok apró visszajárót odatettem be. Pár hete látom, hogy száguld felfele. Tettem bele egy kevés pénzt a múlt héten is.
Az lenne a kérdésem, hogy ennek mi a leginkább költséghatékony módja, hogy kivegyem?
Egyszerűen eladni, és kiutalni? Vagy váltsam más kriptora át, és úgy játszak vele?
Egyáltalán vegyem ki a pénzt binance-ról, vagy onnan is tudok gazdálkodni valamilyen szinten vele, és egy sima sell tetszőleges valutára elég megoldás?
Egyelőre még nem terveztem kivenni, álomhatár az 1 dollár lenne, és közeledik, ha ezt az ütemet tartja.De ha mégis látnám, hogy esik vissza huzamosabb ideig, akkor felkészülten várnám, ezért is kérek tanácsot itt. Hátha tudok adni valami ötletet. Köszönöm!
-
3800+
őstag
A korabban linkelt cikk alapjan jol ertem ha nekem van adasveteli szerzodesem egy kartyarol akkor azt maganszemelykent is elszamolhatom koltsegkent?
-
Veron
addikt
Az jutott eszembe a témáról, hogy ha valaki a cryptojából szerzett pénzt a MÁKba utalja és állampapírt vesz, akkor lehet még annyira sem figyel a NAV. Ez csak feltételezés, de a korábbi offshore amnesztia alapján lehet alapja.
-
Elbandi
aktív tag
válasz
WinnerCoin #735 üzenetére
automatikus report nincs (csak a bank penzmosasi moka), de ha valamiert a nav vizsgalatot indit, akkor meg a segged lyukaba is bele fognak nezni.
de allitolag akkor is kaphatsz ilyen vizsgalatot ha kapcsolatban voltal egy "bunozovel": pl elkapnak adocsalassal egy ph "hw neppert", es te adtal/vettel tole valami (amirol maradt nyom).
itt mukodik a kontact kutatas.
-
aradebil2
senior tag
válasz
WinnerCoin #735 üzenetére
A konszenzus az a topicban, hogy a kutyát nem érdekli miből mit fizetsz, addig amíg a NAV nem fogja a vagyonosodásodat vizsgálni (bejelentésre). Akkor viszont ígyis-úgyis ki fognak deríteni mindent rólad. A büntető adó 60%.
-
WinnerCoin
újonc
Sziasztok!
Sokaknál olvasom ezt a Binance kártyát ezt a Nav nem látja? A Binance tutira nem jelent semmit a magyar hatóságoknak erről?Illetve mennyi pénzt érdemes tartani úgy hogy az ne legyen gyanús ha pl csak akkor veszek ki pénzt egy Bitcoin automatábol amikor elértem a 100.000Ft-ot az nem feltünő még ugye?
-
Pietrosz
addikt
Én ezt használom. Jobb áron váltotta a NH a BTC-t EUR-ra mint a Coinbase. Utalás után annyit kaptam amennyit küldtem, nem vont le semmit. Direkt rákérdeztem a bankban, hogy van-e extra költség meg hogy ez SEPA utalás vagy minek számít. Azt mondta nincs plusz díj. Csak nem vert át..
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Még csak tegnap ugrottam bele ebbe a bányászás témába. Nicehash oldalon ír egy ilyet: "Convert your mining earnings to EUR and withdraw to your bank account for FREE!" "Enable EURO Wallet". Ezzel van értelme foglalkozni? Nekem a Coinbase Pro lett ajánlva, hogy azzal kössem össze a nicehash accountot és úgy tudom majd a legköltséghatékonyabban kinyerni a pénzt bankszámlára. Ez helytálló? Jó lesz ez így?
-
Elbandi
aktív tag
válasz
DrTechnoid #730 üzenetére
egy random (2x 1-2 euro) osszeggel "terhelik" meg a szamladat, es ezt a random osszeget kell beadnod. a screenshotok szerint, irjak is hogy a penz nem fogja elhagyni a szamlad, csak pendingbe rakjak. ha jol emlekszem a binance feluleten latni a pendiges vasarlasokat is, tehat meg tudod nezni mennyit foglalt le a steam. beadod azt az erteket (euroban) es kesz is a verify. majd kesobb feloldjak a foglalat is.
https://www.youtube.com/watch?v=Kjw6CnQTRWYeleg nagy data leak lenne, ha a szamla osszeget tudna valami kinyerni...
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
DrTechnoid #730 üzenetére
Miféle végtelen pénzzel csak a fedezetig tudja befoglalni.
-
Lehet hogy így megy , bár ennek pont az lenne a lényege hogy bizonyítsad azt hogy a tiéd a kártya. Ha egy idő után feloldják, akkor mit ér ez az egész procedúra? Nekem amikor anno ez volt az eset , én betelefonáltam a bankba és ott megmondták a 2 összeget , és jó volt minden azután, ennek 6 éve, azóta egyszer se kerestek ilyesmivel. De ha így működik akkor pl a Binance kártya teljesen jó a rajta lévő végtelen pénzzel
-
Elbandi
aktív tag
válasz
DrTechnoid #728 üzenetére
ilyenkor nem ugy szokott lenni, hogy csak "befoglaljak" a kartyarol a penzt, tenyleges penzt nem vonnak le? a foglalast meg vagy maguk oldjak fel, vagy a kartyaszolgaltato "nem jelentkezett a penzert, visszaadjuk" cimszoval.
-
válasz
samfishR #727 üzenetére
Én arra lennék kiváncsi hogy mi van akkor amikor a steamen ( meg lehet hogy más kereskedő oldalon is van ilyen folyamat ) először kerül arra sor hogy igazold vissza a kártyád tulajdonjogát. Mert akkor le szoktak vonni 2 db pár centes összeget, majd pedig verifykálni kell a képen látható módon , ahogy velem is előfordult :
Mert ebben a Binance kártya esetben nincs bank ahova telefonálgatsz hogy mi mennyi, max több napig tartó levelezgetés egy ügyfélszolgával. -
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg mi a legésszerűbb módja annak, hogy a walletemben lévő kriptoból kisebb összegeket ki tudjak venni, és külföldi oldalakon vásárolni tudjak belőle? Valamilyen kártyára lenne szükségem talán, amire lehet akár egy váltóról pénzt vagy kriptot utalni.
Van jelenleg ilyen, ami működik? -
meili
tag
Ha nekem évekkel ezelőttről van crypto-m, és nincs már nyoma, hogy mennyiért vásároltam, mivel jórészt készpénzben történt személyesen, akkor az járható út, hogy csak simán a teljes kivett összegből adózok, mintha az összes nyereség lenne, igaz? Azt nem kell bizonyítanom, hogy honnét van?
Legális megoldás kiköltözni 183+ napra egy kedvezőbb adózású országba, ott kiszedni a pénzt belőle, majd hazajönni? Ilyenért problémázhatnak? Úgyis szeretnék pár év múlva egy hosszabb nyaralást a családdal. -
x_pnK
tag
-
kzkz
őstag
-
kzkz
őstag
-
x_pnK
tag
Sziasztok!
Próbáltam információt szerezni az én esetemre vetítve, de sajnos nem vagyok biztos benne, hogy számomra mi a teendő.
Mi a helyzet akkor, hogyha én a kibányászott kriptomat (BTC, Nicehash), nem rögtön veszem ki, hanem mondjuk tartogatom, és tegyük fel 5 év múlva váltanám fiat valutára, és utalnám ki magamnak?
Azt értem, hogy a bányászatból megkeresett BTC-m kibányászáskori értékén felül elért árfolyamnyereség külön lesz adóköteles abban az adózási évben, amikor forintra váltottam, viszont mi a helyzet azzal, hogy én ugye ezt nem adom el Coinbase-en, hanem tartogatom bitcoinban, szóval a bányászatból nincs forintosított jövedelmem.
Azt amit én Nicehashről átküldök Coinbase-re, annak az "értékéből" mikor kellene nekem adóznom?
Nem olyan rég kezdtem ezt az egészet, szóval 2020-ban is csak pár tízezer forintnyi értékű BTC-ről van szó, de ezt akkor nekem most be kell vallanom mint egyéb jövedelem a 2020-as adóbevalláskor?Ne haragudjatok, ha totál hülyeséget kérdezek, totál katyvasz számomra ez az adózási téma jelenleg.
-
Frozen
addikt
Engem az erdekelne hogy nemetorszagban 600 euro/ ev adomentes.
1 ev utan elvileg nem kel bejelentebi sehova sot adobevvalasban sem kell feltuntetni. Kerdes szerintetek ezt az egeszet ki ellenorzi vagy kinek van ra kapacitasa hogy most mikor vetted es adtad el meg mennyit birtokoltad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G videókártya
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5