- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
-
PROHARDVER!
Közösségi autóbérlés (GreenGo, MOL Limo, DriveNow) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Koszonom, akkor letezik csak en nem talaltam meg. Bar azota ezek szerint tovabb vittek oket vagy a webes terkepen nincsenek fent, mert most a Budat a BAH csomoponttol eszakra vegigkattintgattam es egyik se az (jo, a szentendrein van egy tomorulesi pont, azt nem tudom hogy az mind megvolt-e). Azert jo lenne ha nem kene usernek lenni ahhoz hogy el tudjam donteni, akarok-e user lenni...
Jovobe nem akartam nezni, csak hogy mennyire van adott pillanatban, gondoltam valoszinuseget becsulni eleg.
Sharenow-t is megnezem, koszi. -
axioma
veterán
Ez mar letezik? Nem tudok az appba belepni (pedig sztem me'g az ingyenes idoszakban regisztraltam csak telocsere volt), es a weboldalon nem latok keresest, es nem talaltam meg pedig jopar kocsira rakattintottam. Akinek van app-ja meg tudja nezni, hogy tudnek-e holnap (ha van akkor regisztralok, gyorsan elfogyna a reg.dij) egy ilyet szerezni, es ha igen a varos melyik reszen van? (XVII-be kene menni, ha tobb lenne...).
Nem csak mol limo jo de szemelyauto biztosan kicsi, a tetocsomagtartos autonk meg trailerre kerult...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest