Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Tyler Durden #3373 üzenetére
No, ráírtam végül most a kereskedésre. Írásban is megerősítette, hogy a kialkudott ár lesz a végleges. Árgarancia on
. Szóval ha még feljebb is megy az ára az autóknak, az "enyémet" nem érinti. Nem is baj, kell egyből felnire szerelt téligumi szett... :/ Ha megérkezik addi (lassan féltávnál vagyok. 7 hónap volt a tervezet)
-
eM'82
addikt
válasz
Tyler Durden #3373 üzenetére
Olvastam én is. Árgaranciára hivatkozott az értékesítő, hogy mivel a megrendelés pillanatában annyiért rendeltem meg amennyiért, így az esetleges többletköltséget a Kia benyeli.
Próbálok optimistán hozzáállni, nem naivan (még ha annak is tűnhet kívülről). Kiderül, remélem jövő tavasszal boldogan tudom majd az adásvételit aláírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest