Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
A drl nem kikapcsolható, maga jogszabályi háttérben van a működése...
1. Ha a motor jár akkor automatán kell felkapcsolodnia. (bar kezifekre lakapcsol)
2. Ha világít más nem világíthat, vagy mittom én max hány lumennel csökkenteni kell a fenyerejét. Ha egyben van építve az indexe akkor szintén halvanyodnia kell stb..
Egyébként ha autó módba hagyod akkor az pont elég coming home, living home világítás csak akkor lesz (menüben beallithato a hossza)
Valamint amit észrevettem autó funkcióban elsőként a hátsó fényeket kapcsolja fel (alkonyat stb) mikor már rendesen sötét van akkor a tompítottat.
Egyébként a drl-el felszerelt autóval szabályos a közlekedés nappal jó látási viszonyok közt mindenhol... Autópálya stb. Az lényeg hogy a drlnek működnie kell. Ha az megy más nem kell... Se a hátuljára se sehova..
Új hozzászólás Aktív témák
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest