Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Azért járok ide, mert útba esik munkába menet, így nem kell szabit kivennem. Első blikkre és az ajánlatban is nekem is több volt jósolva, és ez minden alkalommal így van. Plusz ugye itt már azért ismerem a társaságot, jófejek voltak most is, bementem és már tolták is elém a papírokat mielőtt bármit mondtam volna
. Csereautónak is lefelezték a napidíját. Minden szervízt meg lehet próbálni, nekem pillanatnyilag ők beváltak, nem kukacoskodnak velem sosem, a hülye kérdéseimet is megválaszolják röhögés nélkül
. Viszont továbbra is keresek valakit, aki megendoszkópozná a motoromat, mert tartok a kokszosodástól én is, és ugyan nincsenek utaló jelek rá (még), de azért jó lenne tudni mi újság.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dell asztali gépek
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest