Hirdetés
- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Azért járok ide, mert útba esik munkába menet, így nem kell szabit kivennem. Első blikkre és az ajánlatban is nekem is több volt jósolva, és ez minden alkalommal így van. Plusz ugye itt már azért ismerem a társaságot, jófejek voltak most is, bementem és már tolták is elém a papírokat mielőtt bármit mondtam volna
. Csereautónak is lefelezték a napidíját. Minden szervízt meg lehet próbálni, nekem pillanatnyilag ők beváltak, nem kukacoskodnak velem sosem, a hülye kérdéseimet is megválaszolják röhögés nélkül
. Viszont továbbra is keresek valakit, aki megendoszkópozná a motoromat, mert tartok a kokszosodástól én is, és ugyan nincsenek utaló jelek rá (még), de azért jó lenne tudni mi újság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest