- OLED TV topic
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
borisz1994
csendes tag
válasz
kinetone #261 üzenetére
Sajnos elképzelhető kezdődő BGA hiba. Ezt csak az tudja megerősíteni hogy ha már egyszer bekapcsoltad, majd kikapcsolod és megint bekapcsolod (3.-ik indítás) ha így is indul akkor valószínűleg igazam van. A jelenséget a hőtágulás okozza. Elsőre nem érintkezik valamelyik golyó, de melegszik a déli híd. Ez a kis melegedés elég ahhoz hogy összeérjen a szakadás és ezért indul másodszorra. Úgy is le tudod tesztelni hogy első indítás előtt a déli híd környékét pl. hajszárítóval kicsit megmelegíted. Ha így rögtön indul akkor sajnos 100% BGA hiba
-
borisz1994
csendes tag
Tudom hogy 2 chip van rajta. Csak az egyikhez volt tartalom így csak azt tudtam újra írni. De valószínűleg a második IC-t maga a lap programozza fel a fő IC tartalmából. CH341-es programozóval írtam meg. A hibajelenség az volt hogy ugyan bekapcsolt, de nem post-olt. Még a billentyűzeten a num lock LED sem villant fel, de viszont RAM nélkül hibát csipogott.
-
borisz1994
csendes tag
Üdv. Nincs valakinek egy KTQM87/mITX-hez BIOS dump? Sajnos nem akar indulni a lap és érdemes volna megpróbálni újra írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged