Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@norbert
tag
Egyébként evvel a szoftverrel húztam én is, 3591.43Mhz volt a vége, de 3490-el használtam játékra, pont a melegedés miatt, hogy ne üvöltsön, és a hőfok is nagyjából elfogadható legyen, de frankó 3200 Mhz-en is. Óvatosan urak a tuninggal.
De a játék közben felrántja magát automatikusan 3.2Ghz-re egyébként is, nem marad csíra takarékos üzemmódba 🤣
A vga beállítások tekintetében a gpu core 2075- 2088 átlagban, nem akarom agyonhúzni, mert qrva hangos, volt pár teszt, megy feljebb is, de nem erőltetem, memória pedig egy barátságos 2377Mhz, de ez gyakorlatilag 4752 ben áll meg.
Szándékomnan áll a procit vizezni, szerintem erre nyáron sor fog kerülni, ha csak le nem sérül, amikor leszedem a gyári hűtést 🤣🤣🤣
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest