Új hozzászólás Aktív témák
-
g@norbert
tag
Egyébként evvel a szoftverrel húztam én is, 3591.43Mhz volt a vége, de 3490-el használtam játékra, pont a melegedés miatt, hogy ne üvöltsön, és a hőfok is nagyjából elfogadható legyen, de frankó 3200 Mhz-en is. Óvatosan urak a tuninggal.
De a játék közben felrántja magát automatikusan 3.2Ghz-re egyébként is, nem marad csíra takarékos üzemmódba 🤣
A vga beállítások tekintetében a gpu core 2075- 2088 átlagban, nem akarom agyonhúzni, mert qrva hangos, volt pár teszt, megy feljebb is, de nem erőltetem, memória pedig egy barátságos 2377Mhz, de ez gyakorlatilag 4752 ben áll meg.
Szándékomnan áll a procit vizezni, szerintem erre nyáron sor fog kerülni, ha csak le nem sérül, amikor leszedem a gyári hűtést 🤣🤣🤣 -
g@norbert
tag
Szeretném megköszönni : felora:), Speed(R), Kotibor fórumtársaknak a gyors segítséget! 👍🤜
-
g@norbert
tag
Sziasztok, üdv mindenkinek!
Nekem is egy KTQM87 van, és a hűtés leszedésével kapcsolatban szeretném kérdezni, hogyan szedtétek le? 🤣
Nekem nagyon rá van gyógyulva, egyszer próbáltam, de inkább letettem róla, mert kőkeményen rajta van..
Van valami trükk, vagy esetleg valamilyen vegyszer ami lelazítja, lehet segíteni rajta hogy könnyen lejöjjön?
Nem szeretném tönkretenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Szemüveges topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Path of Exile 2
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB) FEKETE
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360S
- ÚJ! Fractal Meshify 2 Compact RGB PC ATX Ház
- Be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm patika állapotban eladó!
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest