- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@norbert
tag
Egyébként evvel a szoftverrel húztam én is, 3591.43Mhz volt a vége, de 3490-el használtam játékra, pont a melegedés miatt, hogy ne üvöltsön, és a hőfok is nagyjából elfogadható legyen, de frankó 3200 Mhz-en is. Óvatosan urak a tuninggal.
De a játék közben felrántja magát automatikusan 3.2Ghz-re egyébként is, nem marad csíra takarékos üzemmódba 🤣
A vga beállítások tekintetében a gpu core 2075- 2088 átlagban, nem akarom agyonhúzni, mert qrva hangos, volt pár teszt, megy feljebb is, de nem erőltetem, memória pedig egy barátságos 2377Mhz, de ez gyakorlatilag 4752 ben áll meg.
Szándékomnan áll a procit vizezni, szerintem erre nyáron sor fog kerülni, ha csak le nem sérül, amikor leszedem a gyári hűtést 🤣🤣🤣 -
g@norbert
tag
Szeretném megköszönni : felora:), Speed(R), Kotibor fórumtársaknak a gyors segítséget! 👍🤜
-
g@norbert
tag
Sziasztok, üdv mindenkinek!
Nekem is egy KTQM87 van, és a hűtés leszedésével kapcsolatban szeretném kérdezni, hogyan szedtétek le? 🤣
Nekem nagyon rá van gyógyulva, egyszer próbáltam, de inkább letettem róla, mert kőkeményen rajta van..
Van valami trükk, vagy esetleg valamilyen vegyszer ami lelazítja, lehet segíteni rajta hogy könnyen lejöjjön?
Nem szeretném tönkretenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest