Új hozzászólás Aktív témák
-
felora:)
tag
válasz
felora:)
üzenetére
Nohh.
Amikor ezt a hibát feldobja a gépezet, akkor amint írtam semmivel nem lehet bebootolni... Bármit csinálsz nem fog menni...
Át kell állítani RAID modba a SATA -t, aztán egy SSD -re vagy winyóra előre feltelepített Win10 -el bebootolni, ezt engedi így. Miután bebootoltál Win alatt egy BIOS frissítést kell neki tolni és a szokásos, gépet kikapcsolni, aztán már indul is 0 -ról és minden jó lesz.
A hiba "megidézése" nekem így sikerült, ami 2 lapot is "kinyírt" ideiglenesen: 3 ilyen alaplapot használok jelenleg is. Abban az időben amikor előjött ez a hiba aktívan 2 lapot használtam. IpFire rendszer volt telepítve az egyik gépre, (most nem megyek bele miért, csak.) az IpFire gépből az SSD -t kiszedtem és átraktam egy másik lapba. Bootolásnál elkezdett sipákolni, majd fogta magát és újra indult a gép, utána elkezdte feldobálni ezt a "bpf version check error" hibát és nem bootolt be többet. Először gondoltam, nagyszerű, ez a lapom kuka. SSD -t átraktam a másik lapba és ugyanezt eljátszotta. "bpf version check error". Ekkor már megalapozott lett a gyanú, hogy ez összefüggésbe lesz az SSD -re telepített rendszerrel. Viszont azt még mindig nem tudom, hogy miért, mit követ el ez a szegény rendszer az alaplappal, hogy ezt előhozta...
Röviden ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Apple MacBook
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest