- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
GigabyteFan
aktív tag
szia,
alaplap: jó, mivel a megbízhatóságra törekszel a Gigabyte-ot is ajánlanám ha néhány feature is jól jönne..
proci: a 800FSB sek közül ennek a legjobb az ár/teljesítmény arány , ha érdekel mondok egy kiskert ahol jó árban lehet kapni p4 es procikat.. ha érdekel írj mailt...
Zalman: ok
RAM: szvsz Hynixet semmiképp se sok az étszitázott kamu ... stb... inkább samsung ez a középút mert sokat szar nyákra szerelnek kis gyárakban.. inkább Infineon vagy Elpida... de ha már ilyen a konfig akkor a Kingston Valu is szóba jöhetne szerintem.. minimális az ár különbség ha jó helyen veszed..
seagate: csak ajánlani tudom esetleg WD de az nagyon hangos...
Chieftec, Plextor, Teac a legjobbak no comment..
Creative.. az alaplapi zsugák olyan süketeknek mint én is tökéletesek neked mihez kell? biztos van értelme ? ha valamilyen spec dologra akkor persze kell..
VGA:9500 prot nem fogsz kapni szvsz, 9700Pro hmm akkor inkább 9800 nonPro
egér: jó vagy logitech
klavi: nekem is ez van király!
Aktív témák
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest