Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
torogyuri
aktív tag
Ja, igen ezt elfelejtettem kérdezni ! Az több mint valószínű hogy AMD lesz a következő proci is csak nem tudom hogy mi Sempron vagy 64. Megéri anyival többért az a 64 bit vagy túl gyenge a Sempron? Mert gyanús nekem hogy már most huszonpárezerért dobják az ember után
-
Blade2
aktív tag
Ez nem komoly! Vedd meg ezt: Azonnali kérdések órája hátulról a 3. hsz-em, az a konfig csak 4,5milla

-
torogyuri
aktív tag
Jó akkor addig csak a sorrend a fontos
-
torogyuri
aktív tag
Naszóval nem tudtam hova betenni a topicot ezért került ide, de áthelyezhetitek ha rossz helyen van.
A konfigom: ECS K7S5A pro alaplap, AMD 1700+ Athlon, 512 mb ram, GeForce Fx 5200 vid.kártya ugye ezek kellenek főleg játékokhoz.
Az lenne a kérdésem hogy az alkatrészcsere milyen sorrendben történjen és hogy kb mikor, meddig várjak. Én úgy 20-25 k körül szeretném megoldani alkatrészenként vagyis hát ennyi lenne a keret. Ja, és a célom az lenne hogy a legújabb játékok olyan középszinten menjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer drón
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 Max 14" 2021, 32GB RAM/512GBSSD/Liquid Retina XDR/magyar bill.
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Asus Dual RTX 4070 SUPER EVO + FirstShop garancia 2027.04.09-ig
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest