- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Everest / AIDA64 topik
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OceanStorm
tag
válasz KAMELOT #1566 üzenetére
Az előző gépemben évekig egy Alpenföhn Matterhorn hűtötte a rendszert, illetve előtte is csak léghűtést használtam. Nyár elején fogtam ismét egy új gép összerakásába, ám az új házban akárhogy néztem szúrta a szememet a vastömb. Annyira nem érdekel az épített vizes téma hogy sajátot rakjak össze, már csak azért se mert nem értek hozzá és tuti hogy eláztatnám a rendszert, és az se zavar ha épp nincs 0 fok közelében a rendszer. Valami egyszerűt akartam ami jól néz ki, nagyjából hozza a Matterhorn tudását, és mellette látszanak a memóriák is.
A félelmem nekem is a pumpa volt, éppen ezért több napot rászántam a megfelelő kompakt megtalálására, érdemes olvasni a vásárlói véleményeket és a különböző fórumokat. Én a Triton mellett döntöttem, én ezt találtam a legjobb vételnek. Kerekítve potom 20 ezer Ft, ha be is szarna de nem fog, akkor megveszem még egyszer és a sok felesleges szerelgetést is megúszom, utána meg mehet gariba a másik.
-
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz KAMELOT #1564 üzenetére
Hardveraprót kell figyelni, mindig akad olyan aki eladja a gépet amiben komplett víz van és azt is bontani szeretné, most is találni Alhacool Acetal HF tetős D5 pumpát 20k-ért, egyrészt az egyik legerősebb pumpa (és teszem hozzá az egyik leghalkabb is), bolti áron 30 körül mozog. Én is a 360-as 60 mm vastag radimat itt vettem 13 ezer Ft-ért, bolti áron meg lett volna 27K... De hogy mondjak jobbat, érdemes figyelni a varázslónál az érték csökkent vizes cuccokra (doboz sérült, stb.) mivel ott is jó áron lehet hozzájutni radiátorhoz, vga,- vagy cpu blokkhoz garanciával : [link]
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Maotun
őstag
válasz KAMELOT #1537 üzenetére
[nem igen van enermax itt is csak rendelésre]
lepa is nehéz eset -
blu79
addikt
válasz KAMELOT #1537 üzenetére
Miért nem veszel Triton ? Nagyon jól hűt , egy ideje használom, pumpának tényleg semmi hangja, a youtube-on amik videók vannak a pumpa hangjáról azok kamuk, mielőtt megvettem nézegettem és halgattam tényleg azokat a videókat, aztán mikor beszereltem csak csodálkoztam mert semmi hangja nincs , még 4000rpm-en sem, aki meg azt mondja hogy hangos a pumpája annak vagy nem volt Triton vagy hibásat fogott ki, mert a pumpája néma. A 31 fokban is 55 fok körűl tartotta a 4790k-t 4.8Ghz-en, eggyetlen dolog amitől tartok az az hogy ne repedjen meg a tartály, mert egy két tagnak megtörtént. Remélem nem következik be, de ha mégis akkor veszek még egy Tritont, mert kompaktok közt talán ez az egyik legjobb ami hűt is, nem csak díszeleg...
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Grózi
Topikgazda
-
Grózi
Topikgazda
válasz KAMELOT #1530 üzenetére
54K-ért ne vegyél kompaktot,az már az épített víz kategóriája.Ha ragaszkodsz a korszarhoz,akkor egyedül a sima H110 ami megbízhatóbb közülük-arra kevesebben panaszkodtak.Viszont azon is cserések a gyári ventik,mint az összesen.
Én aprót is figyelném,18K körül kapni pár hónapos(tehát garis) Enermax-t és 7k a 2 venti.Akkor 25K-ból megállsz.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
eventus
veterán
válasz KAMELOT #1530 üzenetére
Asetek az is, tesztek pozitívak. Szintén külföldi oldalon kell keresni véleményeket, bár nem sok különbség lehet a többi asetek pumpa között ebben az eraban. [link] [link] [link] Beépítve: [link]
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Grózi
Topikgazda
válasz KAMELOT #1519 üzenetére
Én a Lepa-val(ugyanaz mint az Enermax,csak más a dizájn) elégedett voltam,4600-n elbírt a 4790K-mal 2db Akasa Apache-l.Szóval szerintem jót néztél ki,csak a ventiket(mint mindegyiken) kell cserélned.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz KAMELOT #1493 üzenetére
Kompakt vízzel felejtős,+nagy tartály sem kell. (Pumpából is az olcsóbb phobya dc12-200 is elbírná). Anno itt is 3570k + egy 290-es volt a rendszerben egy db 360-as radival voltak hűtve push/pull-ban.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Grózi
Topikgazda
-
Whysperer
addikt
válasz KAMELOT #1468 üzenetére
Én most veszek egy ENERMAX Liqtech 240. Nyaralsá után megyek érte sz.tem. Elvileg jó csak hangos.. de két Noiseblocker ,Aksa megoldja azt is vagy Cougar Vortex.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
- Thermalright Frozen Notte 240 RGB vízhűtés Új 6hó jótállással!
- ASUS ROG Strix LC II 360 ARGB (90RC00F1-M0UAY0) garanciális
- Eladó Lian Li GA II LCD és Hydroshift 360-as Vízhűtők!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest