- CPU léghűtés kibeszélő
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple notebookok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz OceanStorm #6553 üzenetére
Igen, az iponban volt x41, azt én vittem el, meg is jártam vele mert valószínüleg egy pár embernél megfordult már, és csavarhiányos is volt próbáltam berendelni iponról is, meg aquából is, sajnos azt írták nem tudják már beszerezni. úgy néz ki, hogy kifutott
külföldről tudnám venni (amazon, ebay) de ott az ára 40k magasságában van, akkor meg már 42k az X42-ért.
Grózi: tesztek szerint 2-3 fokkal rosszabb csak, mint a dual radis megoldások, ne felejsd el, hogy a borda is nagyobb, mert ezen 14 centis venti van.
Nekem pont azért esett erre a választásom, hogy ne fujja rá a vga-ra a meleg levegőt a radi, így szépen elfúj felette
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz OceanStorm #6553 üzenetére
A franc adna 40K+-t egy szimplaradis kompaktért..
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz OceanStorm #6543 üzenetére
Részemről a hűtés lényege a hatásfok..de kinek mi OCnál számít minden °C, ill. mellette a csend az igény még..na erre jobb a rendes víz
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz OceanStorm #6521 üzenetére
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz OceanStorm #6519 üzenetére
Végülis..valóban mázli, hogy "megúsztad". 57k..na ez nekem már horror
Épített megoldáson nem gondolkodtál? Ennyiből simán meglett volna az is.. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz OceanStorm #6517 üzenetére
Cserepesnövénynek nézni a Tritont..mit gondoltál, hova tűnt a folyadék
A Kraken dizájnban kétségkívül impozáns (jó, kinek mi), árban mit kóstált? -
törölt tag
válasz OceanStorm #4293 üzenetére
Mivel 'párolgás nem létezik, töltögetés helyett azonnal ki kell vágni a kukába a Tritont, amikor jelentkezik a folyadékszint csökkenése.Mondjuk én is beleestem ebbe a hibába, reméljük mások tanulnak a hülyeségünkből.
-
Tomdriver
őstag
válasz OceanStorm #4091 üzenetére
Olyan kicsi a hajszálrepedés (most még), hogy a keletkező hő azon keresztül elpárologtatja a folyadékot. Így nincs folyatás egyelőre.
De ez nem normális, lehetőleg cseréld le mielőbb ezt a hűtést. (és ne tritonra. ) -
Snip3r_HUN
addikt
válasz OceanStorm #2974 üzenetére
Ha nem sok folyadék kell a rendszerbe akkor desztillált vízzel pótold ki.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
kecsawi
senior tag
válasz OceanStorm #2971 üzenetére
Ha van rajta garancia akkor küldd vissza azonnal! A tied is típushibás lehet, reped a blokk.
-
KAMELOT
titán
válasz OceanStorm #1577 üzenetére
4,2GHz ott már hangoskodott. 4,5Ghz már 82 fokos volt a proci. TR van 8 hp és két tornyos szóval ott tud majd hűteni rendesen!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz OceanStorm #1575 üzenetére
3x 23cm hűtővel nincs gond, csak magasabb Ghz már nem bírja az ashura
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz OceanStorm #1285 üzenetére
Akkor az is lehet , hogy nem díjazta a /18A 12V ágain a 290et a régi
Bár ettől függetlenül úgy néz ki, a lap pumpatápért felelős csatija is qka.
Szedd ki a VGAt, CMOS reset, 1 RAMmodul, ha nem indul, lap lesz :S -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz OceanStorm #1283 üzenetére
Sokkal előrébb nem jutottunk, 750es Chieftec gondolom az új, de abból is van sok fajta..pontos típust írj. Régi táp milyen volt? Ha a pumpa alatt elszállt a csati a lapon, lehet vitt mást is magával a környéken..utána kell járni.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz OceanStorm #1281 üzenetére
Mivel a régi tápod típusa ismeretlen számomra (ahogy az egész gép is, mivel üres a vonatkozó rész az adatlapodon..), további találgatásba nem bocsátkoznék..a lapot látom esélyesnek az eddigiek alapján.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz OceanStorm #1278 üzenetére
Ha rádugod molexre a pumpát, kiderül, az is megadta-e magát. Feltéve persze, ha a tápod leadja a 12Vot rendesen..nem ártana kimérni. Tippre lap KO.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz OceanStorm #1276 üzenetére
Táp/alaplap, sok minden lehet..Triton molexen vagy a lapra kötve?
-
Grózi
Topikgazda
válasz OceanStorm #1213 üzenetére
Már ez ügyben válaszoltam neked venti topicban is,felesleges itt újra megkérdezned.Mivel továbbra se kapni nálunk,így még mindig nem tudok mit mondani azon kívül amit már korábban leírtam.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz OceanStorm #1197 üzenetére
Ha a gyártói adatok igazak volnának nem kéne a venti topic...És olyan ventit még nem találtak fel ami 2600 rpm-n halk lenne.A Viper hála a lapát kialakításának kisebb fordulaton is nagy mennyiségű levegőt mozgat meg.Még vastagabb(45-60mm) radira is jó,nem hogy egy vékony kompakt radira.De ha annyira ragaszkodsz a nagy teljesítményhez akkor ott a Piranha.Részemről kompaktra az Apache Black-t ajánlom,halkabb a Vipernél is(-300 rpm) és ahogy teszteltem a Lepa-n,a Viper plusz teljesítménye maximum 1-2 fokot jelent.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz OceanStorm #1197 üzenetére
Triton ventije 2600at forog, iszonyat orkánt produkálva, a Viper jóval halkabb.
Ez az ára a speckósabb kialakításnak, ahol a csendet is figyelembe vették.
Egyébként radiátortól függ, mennyi is az elég..vékonyabbhoz nem kell sok. -
blu79
addikt
válasz OceanStorm #1174 üzenetére
Jól néz ki de miért kék ramok?
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
hyperst
tag
válasz OceanStorm #988 üzenetére
Nekem a lepa nagyon bevált, gyári ventik leszabályozva szerintem nem hangos. A pumpának maxon sem hallotam a hangját. Csak ajánlani tudom..
Elég bölcs vagyok, hogy tudjam, hogy nem tudok szart se. :)
-
Grózi
Topikgazda
válasz OceanStorm #988 üzenetére
Rajintekről nem tudok nyilatkozni,van aki dicséri van aki nem(hangosnak találja a pumpát)..
-
Grózi
Topikgazda
válasz OceanStorm #983 üzenetére
Teljesen jogos amit írsz.A Lepa AquaCharger 240-t nyugodtan ajánlom.
-
ScomComputer
veterán
válasz OceanStorm #981 üzenetére
Ne színezd a folyadékot....olvass vissza, volt erről szó.....
Sőt az összes kérdésedre választ kapsz....[ Szerkesztve ]
-
DiszNóÓl
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermalright Frozen Notte 360 ARGB vízhűtés 6hó jótállással!
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
- 1db Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 360mm radiátor !
- Eladó Lian Li GA II LCD és Hydroshift 360-as Vízhűtők!
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest