- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Dragon3000 #14 üzenetére
Akinek pár GB-on múlik az élete, az ne akarja mindenét ssd-n tárolni,-> Mondjuk erről csípőből eszembe jutott a "dekadens vélemény" jelző, de inkább már hagyom a témát. Inkább rendesen olvasni, értelmezi és gondolkodni is kellene az egyes hsz.-eken, de hát erre nem kényszeríthetek senkit.
#15 Sidorovich: Ezt most nekem írtad? Jesszus. Ok, "köszi a tippet". Máris töltöm lefelé a legfrissebb Ubuntu-t és dobom kifelé az eddig 20 év alatt megszerzett "Windows-os" tapasztalataimat, meg a meglévő, belakott rendszeremet az általam szokásosan használt app-okkal és azok adataival együtt a kukába...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Sidorovich #9 üzenetére
És te honnan tudod, hogy ezen felül "valaki" még mennyi számára tényleg fontos programot fog telepíteni és még mennyi számára fontos adatot is akar rajta tartani (már csak a gyors elérés végett is) és hogy azok mennyi helyet foglalnak még a Windows-on kívül?
"Akármilyen" félketyós SSD-t meg lehet Kínából is rendelni fillérekért, de szerinted pl. én ezt akarom?
-
SunMount3r
nagyúr
Nekem szempont, ha nincs keret több Gigás rendszer SSD-re. Ja, tudom, de akkor is vegyek olyat a "többiek miatt"! Köszönöm, de nem... Ezek a sok kis "izé-bizék" meg összeadódva azért elég sok tárhelyet képesek lefaragni.
És ki garantálta ezt neked eddig, hogy jobban fog működni, mint a "gyártók sajátjai"? Ok, ezt hagyjuk, ez már a ti gondotok lesz, engem nem érdekel és legyen akkor legalább ebben igazatok, hogy "hátha", nem kívánom az ellenkezőjét se. De ha már a az "app-ok" szóba kerültek, nem lehetett volna ezt is így "opcionálisan", egy Store-ból telepíthető app-al megoldani, vagy hasonló? Jó, nem akarom túlfújni sem, csak írtam valamit az elején és ezzel ennyi lett volna.
-
SunMount3r
nagyúr
Halleluja! Még egy pár GB-nyi tök felesleges helyfoglaló a rendszer meghajtón. Már ha nem külön applikációként lesz telepítve, amit első dolgom lesz lekaparni. De gyanítom, hogy ha még lesz is külön app hozzá, attól még lesz egy ki tudja mekkora része, ami eleve bele van égetve a rendszerbe...
Most néztem meg a képeket, hát ez tuti a rendszer része lesz és talán egyelőre megússzuk pár száz megával, de ki tudja később mivé akarja még ezt kibővíteni az MS marketing és "okososztálya".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Windows 11 új Insider Preview kiadása integrált szintre emeli a villogást.
- Külpolitika
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- World of Tanks - MMO
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest