Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
Miért gondolod azt, hogy aki APU-t használ annak igénye van a vadiúj AAA címekre?
Amiből persze nincs sok egy évben és ami kijön az vagy állandó önismétlés, Remastered vagy fél életed eljátszhatod vele céltalanul.
Én jobban el vagyok egy Contra - Operation Galuga-val mint egy Pacific Drive-val (ami azért hozzátenném teljesen játszható Ryzen 5 3400-vel a Vega 11-en)
Mindenki egyénileg épít magának asztali PC-t a saját igényeire.
Nekem nincs igényem az AAA címekre. Vagy ha van is nekem bőven jó 1080p vagy az alatt is kicsivel. Nem fontos az elsimítás meg a 4K.
Dolgozom. Nem érek rá állandóan gamelni. És ha ráérek, olyannal szeretek játszani ami szórakoztat.
Jók ezek a APU-k.
Nagyon keveset esznek, beton stabilak, csendesek és oda pakolják magukat amikor kell.Attól hogy 20 év alatt nálad nem járt driver válogatós kártya még létezik.
GAI kérdezd meg szerintem ebben az ügyben.Dragon3000 : 80 fokos APU. Na jól van. Ez már tényleg vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest