Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Codegen blááá...
Nekem nem volt több prebuiltem, de haveri körben többeknek igen, azokba jellemzően ezeket a borzalom Codegen tápokat tették.
Danához nem volt szerencsém.Megvolt a hangulata ezeknek a kis boltoknak, volt azért belőlük itt Pesten is bőven.
A külsőbb kerületek már szinte vidéknek számítottak ilyen szempontból.
A panel aljában lévő bolt poros, retkes kirakatában valami szar Geforce kártya, pár kábel, valami pronyó, megsárgult/kifakult poszter, pult mögött meg a minden hájjal megkent eladó.
Ők is tömve voltak ezekkel az ócskaságokkal, igen.
Ha már ócskaságokról van szó, a hírhedt, és széles körben gyűlölt Geforce FX 5200-at is pont egy ilyen boltban vettem alkalmi jelleggel annak idején.
Megjelent a Deus Ex 2, aztán nem akart elindulni, kellett neki a shader model 1.1.
Úgyhogy leszaladtam gyorsan a sarki számtech boltba, mondtam az eladónak hogy adjon valami olcsóbb kártyát amin elindul, de azonnal.
Adott is egy 64 megás FX 5200-at, ami tényleg az egyik legócskább kártya, ami valaha készült. Viszont a Deus Ex 2 legalább elindult.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest