- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
tomigonzo #3496 üzenetére
itt jegyeznem meg, hogy kodival mar nem is erdemes torrentes megoldast hasznalni, siman 'streamelo' addonokkal megoldod, kb netflix/hbo szolgaltatas szeruen - én meg itt megjegyzem, hogy több mint 3 éve NAS szerverem van 5 TB HDD-vel és semmiféle netflix & HBO nem szerepel a listámon. És a ZIDOO X10 hasában egy 2TB HDD.
És a sok sallangot ki lehet venni átírás nélkül is a film címéből, hogy a sedet ne sértse.
Szűrkezóna ide vagy oda egyik boxon megy 99%-ban a másikon meg nem. -
oszy
veterán
válasz
tomigonzo #3496 üzenetére
Nekem úgy vannak elnevezve a sorozatok, ahogyan a logout leírásban:
|----NCIS [mappa]
|---1. évad [mappa]
|___ NCIS - S01E02.aviMégsem találta meg. De nálam scaper beállítási gond is lehet. Újratelepítem a KODI-t, utána megint lépésről lépésre megcsinálom a beállításokat, ahogy a leírásban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged