Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyeniko
őstag
Ezeket nem próbáltam, kizárólag a UPC Horizon Go és Digi Onnilne nézésére vettem őket. Tegnap az egyiket kipróbáltam, az Invitel 10 mbps gagyi internetjén, wifin (!) klasszul szakadozás nélkül mentek rajta a HD adások 3 órán keresztül. Jövő hét pénteken kötnek be 50 mbps Telekom netet, szerintem azon 3 készüléken egyszerre is tudunk majd TV-t nézni.
-
gyeniko
őstag
Konkrétan ezt vettem. Látom a képen a távirányítót, de a dobozban nem láttam, vagy csak felületesen néztem ( a készüléket fogadó szivacs alatt elvileg lehet?). Legközelebb jövő pénteken tudom ellenőrizni, mert tegnap levittem a nyaralóba mind a 2-t.
-
gyeniko
őstag
válasz
DoItYourself #1822 üzenetére
Gearbest-ről.
-
gyeniko
őstag
válasz
DoItYourself #1749 üzenetére
Nagyon köszönöm még egyszer!
Ma megérkezett a 2 db Beelink GT1, ragyogóan fut rajta a Digi Online és a Horizon Go is! A lejátszóhoz nem tartozik semmilyen távirányító, de a legolccsóbb (7 USD) air mouse-sal is tökéletesen működik. Ráadásul, ezekkel be is lehet kapcsolni a lejátszót (!!!). -
gyeniko
őstag
válasz
DoItYourself #1749 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
gyeniko
őstag
Kedves fórumtársak! Tudtok olyan androidos boxot, amelyen tökéletesen működik a Horizon Go és a Digi Online? Nekem van Nexbox A95X-m, ezen nem fut a Horizon Go, de a Digi Online igen.
-
gyeniko
őstag
válasz
paparazzi2 #1306 üzenetére
Előfordulhat, hogy bekapcsolni nem fogod tudni vele. Minden más funkció klasszul fog működni vele.
-
gyeniko
őstag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Van két ilyen androidos kütyüm. Mindkettő más-más Samu Tv-re van kötve. Az egyik megfagyasztja (rettentően lelassítja) a C8000 Samut, függetlenül attól, hogy az a TV-n az Anynet ki van kapcsolva. A másik egy H8090-en fityeg és standby állapotban időnként nem engedi kikapcsolni a TV-t. Tegnap este pl. a TV minden egyéb funkciója működött, csak éppen kikapcsolni nem lehetett. Miután kihúztam a hálózatból az MXQ-t, a TV magától kikapcsolt. Az Anynet ezen a TV-n is ki van kapcsolva.
Tekintettel arra, hogy 2 eszközről van szó, nem gondolok arra, hogy hibásak volnának. Ha nem hibásak, akkor mi a csuda lehet velük, miért akasztják meg a TV-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Ukrajnai háború
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- ZIDOO médialejátszók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest