- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyeniko
őstag
Ezeket nem próbáltam, kizárólag a UPC Horizon Go és Digi Onnilne nézésére vettem őket. Tegnap az egyiket kipróbáltam, az Invitel 10 mbps gagyi internetjén, wifin (!) klasszul szakadozás nélkül mentek rajta a HD adások 3 órán keresztül. Jövő hét pénteken kötnek be 50 mbps Telekom netet, szerintem azon 3 készüléken egyszerre is tudunk majd TV-t nézni.
-
gyeniko
őstag
Konkrétan ezt vettem. Látom a képen a távirányítót, de a dobozban nem láttam, vagy csak felületesen néztem ( a készüléket fogadó szivacs alatt elvileg lehet?). Legközelebb jövő pénteken tudom ellenőrizni, mert tegnap levittem a nyaralóba mind a 2-t.
-
gyeniko
őstag
válasz
DoItYourself #1822 üzenetére
Gearbest-ről.
-
gyeniko
őstag
válasz
DoItYourself #1749 üzenetére
Nagyon köszönöm még egyszer!
Ma megérkezett a 2 db Beelink GT1, ragyogóan fut rajta a Digi Online és a Horizon Go is! A lejátszóhoz nem tartozik semmilyen távirányító, de a legolccsóbb (7 USD) air mouse-sal is tökéletesen működik. Ráadásul, ezekkel be is lehet kapcsolni a lejátszót (!!!). -
gyeniko
őstag
válasz
DoItYourself #1749 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
gyeniko
őstag
Kedves fórumtársak! Tudtok olyan androidos boxot, amelyen tökéletesen működik a Horizon Go és a Digi Online? Nekem van Nexbox A95X-m, ezen nem fut a Horizon Go, de a Digi Online igen.
-
gyeniko
őstag
válasz
paparazzi2 #1306 üzenetére
Előfordulhat, hogy bekapcsolni nem fogod tudni vele. Minden más funkció klasszul fog működni vele.
-
gyeniko
őstag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Van két ilyen androidos kütyüm. Mindkettő más-más Samu Tv-re van kötve. Az egyik megfagyasztja (rettentően lelassítja) a C8000 Samut, függetlenül attól, hogy az a TV-n az Anynet ki van kapcsolva. A másik egy H8090-en fityeg és standby állapotban időnként nem engedi kikapcsolni a TV-t. Tegnap este pl. a TV minden egyéb funkciója működött, csak éppen kikapcsolni nem lehetett. Miután kihúztam a hálózatból az MXQ-t, a TV magától kikapcsolt. Az Anynet ezen a TV-n is ki van kapcsolva.
Tekintettel arra, hogy 2 eszközről van szó, nem gondolok arra, hogy hibásak volnának. Ha nem hibásak, akkor mi a csuda lehet velük, miért akasztják meg a TV-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged