- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyeniko
őstag
Ezeket nem próbáltam, kizárólag a UPC Horizon Go és Digi Onnilne nézésére vettem őket. Tegnap az egyiket kipróbáltam, az Invitel 10 mbps gagyi internetjén, wifin (!) klasszul szakadozás nélkül mentek rajta a HD adások 3 órán keresztül. Jövő hét pénteken kötnek be 50 mbps Telekom netet, szerintem azon 3 készüléken egyszerre is tudunk majd TV-t nézni.
-
gyeniko
őstag
Konkrétan ezt vettem. Látom a képen a távirányítót, de a dobozban nem láttam, vagy csak felületesen néztem ( a készüléket fogadó szivacs alatt elvileg lehet?). Legközelebb jövő pénteken tudom ellenőrizni, mert tegnap levittem a nyaralóba mind a 2-t.
-
gyeniko
őstag
válasz
DoItYourself #1822 üzenetére
Gearbest-ről.
-
gyeniko
őstag
válasz
DoItYourself #1749 üzenetére
Nagyon köszönöm még egyszer!
Ma megérkezett a 2 db Beelink GT1, ragyogóan fut rajta a Digi Online és a Horizon Go is! A lejátszóhoz nem tartozik semmilyen távirányító, de a legolccsóbb (7 USD) air mouse-sal is tökéletesen működik. Ráadásul, ezekkel be is lehet kapcsolni a lejátszót (!!!). -
gyeniko
őstag
válasz
DoItYourself #1749 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
gyeniko
őstag
Kedves fórumtársak! Tudtok olyan androidos boxot, amelyen tökéletesen működik a Horizon Go és a Digi Online? Nekem van Nexbox A95X-m, ezen nem fut a Horizon Go, de a Digi Online igen.
-
gyeniko
őstag
válasz
paparazzi2 #1306 üzenetére
Előfordulhat, hogy bekapcsolni nem fogod tudni vele. Minden más funkció klasszul fog működni vele.
-
gyeniko
őstag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Van két ilyen androidos kütyüm. Mindkettő más-más Samu Tv-re van kötve. Az egyik megfagyasztja (rettentően lelassítja) a C8000 Samut, függetlenül attól, hogy az a TV-n az Anynet ki van kapcsolva. A másik egy H8090-en fityeg és standby állapotban időnként nem engedi kikapcsolni a TV-t. Tegnap este pl. a TV minden egyéb funkciója működött, csak éppen kikapcsolni nem lehetett. Miután kihúztam a hálózatból az MXQ-t, a TV magától kikapcsolt. Az Anynet ezen a TV-n is ki van kapcsolva.
Tekintettel arra, hogy 2 eszközről van szó, nem gondolok arra, hogy hibásak volnának. Ha nem hibásak, akkor mi a csuda lehet velük, miért akasztják meg a TV-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged