- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ensolid
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni hátha valaki már járt így. Vásároltam egy T95MAX boxot geekbuyingról [link] <--ezt a fajtát. Olyan gondom van, hogy már mikor elöször bekapcsoltam összeraktam elindult és ahogy bejön a főmenű egyből újra is indul. Addig csinálja még egyszer csak bedobja a factory reset ablakot és ha azt megcsinálom akkor már müködik viszont ahogy leállítom már egyből megint nem akar elindulni és az egész procedura előről kezdődik. Jelenleg úgy oldottam meg, hogy nem kapcsol ki ha véletlen megnyomnám a kikapcsoló gombot csak alvóba megy és így jó. Viszont ha van egy áramszünet akkor mindent lehet beállítani előről. Már próbáltam firmware frissítés már a T95Z Plus firmware is ráraktam, de azzal is ugyan ezt csinálja úgyhogy ment rá vissza a sajátja. Írtam az oldalnak ahonnan vettem, de oktober 4-ig nem tudnak valami ünnep miatt segíteni. Esetleg valaki járt már így? Vagy tapasztal hasonlót? Egyébként így, hogy nincs kikapcsolva csak alvóba megy minden szuperül működik rajta Kodi,Hbo max,netflix, chrome minden. Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- PlayStation 3
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Konteó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest