- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ensolid
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni hátha valaki már járt így. Vásároltam egy T95MAX boxot geekbuyingról [link] <--ezt a fajtát. Olyan gondom van, hogy már mikor elöször bekapcsoltam összeraktam elindult és ahogy bejön a főmenű egyből újra is indul. Addig csinálja még egyszer csak bedobja a factory reset ablakot és ha azt megcsinálom akkor már müködik viszont ahogy leállítom már egyből megint nem akar elindulni és az egész procedura előről kezdődik. Jelenleg úgy oldottam meg, hogy nem kapcsol ki ha véletlen megnyomnám a kikapcsoló gombot csak alvóba megy és így jó. Viszont ha van egy áramszünet akkor mindent lehet beállítani előről. Már próbáltam firmware frissítés már a T95Z Plus firmware is ráraktam, de azzal is ugyan ezt csinálja úgyhogy ment rá vissza a sajátja. Írtam az oldalnak ahonnan vettem, de oktober 4-ig nem tudnak valami ünnep miatt segíteni. Esetleg valaki járt már így? Vagy tapasztal hasonlót? Egyébként így, hogy nincs kikapcsolva csak alvóba megy minden szuperül működik rajta Kodi,Hbo max,netflix, chrome minden. Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest