- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
loki7903 #3434 üzenetére
1. A Kodi médiatár találati képessége a használt scraper es annak beallitasaitol függ. Én az Universal movie scrapert használom.
2. A filmek azonosításához fontos az egységes mappa szerkezet és a pontos fajlnev: "film címe évszám.mkv"
Ha ezt rendbe tetted, akkor futtasd le ujra majd a néhány hiányos/téves bejegyzést a kodi-n belül is javithatod. -
Beni2360
félisten
válasz
loki7903 #3436 üzenetére
Azt nem tudom, hogy nálad az lehet-e a baj mivel én még nem használtam "mysql " és nem is ismerem.
PL-ul sorozatnál semmiképen nem talált meg egy sorozatot és nagy nehezen rájöttem, hogy a másodlagos keresést is Hu-ra tettem pedig azt En-n kell hagyni és azonnal megtalálta a sorozatot.
Filmeknél nincs ilyen másodlagos opció.
Milyen linket keresel a programnál? -
Beni2360
félisten
válasz
loki7903 #3434 üzenetére
KODI setting
Nem talált sorozatok-filmek.
Illetve van e olyan külső program ami be tud lépni a KODI db - be és ott lehet az adatokat rendezni. - ezt nem tudom és nem is nagyon értem. -
Beni2360
félisten
válasz
loki7903 #3432 üzenetére
Csak egy picit vissza olvasva megtalálod.
Mit értesz karban tartás alatt. Frissítésre és törlésre is van külön adon. -
blakey
titán
válasz
loki7903 #3428 üzenetére
Ha sikerült beállítani akkor elég ha egyik kliens szkenneli az adatokat, a többi automatikusan frissül, szerintem jobb ha mindegyik kliens esetében engedélyezed a szkennelést és mentést, mert akkor nem függ egyik a másiktól. A db a szerveren 1 lesz viszont mindegyik Kodi letölti saját magának is, tehát az eszközökön is meglesz a db.
-
blakey
titán
válasz
loki7903 #3424 üzenetére
Ahhoz, hogy központi adatbázisod legyen mindenképp működnie kell valamilyen gépnek, esetetben a NAS-nak, innentől kezdve mindegy, hogy SQL adatbázist használsz vagy Plex/Emby-t, persze amennyiben a NAS-on futtatható. Nem kell egyéb gépet használni.
A MySQL odafigyelést igényel és engedélyezni kell az írást is, FTP esetében a routeren portot kell nyitni amin kommunikál kifelé is. -
blakey
titán
válasz
loki7903 #3420 üzenetére
A NAS-nak megfelelően kell beállítani a MySQL-t, létre kell hozni egy kodi felhasználót, sok típushoz van youtube videó is, keress rá. MySQL helyett használható a Plex is mint adatbázis, Kodira telepíteni kell pl. PlexKodiConnect-et és mindig naprakész lesz minden Kodid, 1 éve MySQL helyett az utóbbit használom de az Emby is hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest