Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
loki7903 #3434 üzenetére
1. A Kodi médiatár találati képessége a használt scraper es annak beallitasaitol függ. Én az Universal movie scrapert használom.
2. A filmek azonosításához fontos az egységes mappa szerkezet és a pontos fajlnev: "film címe évszám.mkv"
Ha ezt rendbe tetted, akkor futtasd le ujra majd a néhány hiányos/téves bejegyzést a kodi-n belül is javithatod. -
Beni2360
félisten
válasz
loki7903 #3436 üzenetére
Azt nem tudom, hogy nálad az lehet-e a baj mivel én még nem használtam "mysql " és nem is ismerem.
PL-ul sorozatnál semmiképen nem talált meg egy sorozatot és nagy nehezen rájöttem, hogy a másodlagos keresést is Hu-ra tettem pedig azt En-n kell hagyni és azonnal megtalálta a sorozatot.
Filmeknél nincs ilyen másodlagos opció.
Milyen linket keresel a programnál? -
Beni2360
félisten
válasz
loki7903 #3434 üzenetére
KODI setting
Nem talált sorozatok-filmek.
Illetve van e olyan külső program ami be tud lépni a KODI db - be és ott lehet az adatokat rendezni. - ezt nem tudom és nem is nagyon értem. -
Beni2360
félisten
válasz
loki7903 #3432 üzenetére
Csak egy picit vissza olvasva megtalálod.
Mit értesz karban tartás alatt. Frissítésre és törlésre is van külön adon. -
blakey
titán
válasz
loki7903 #3428 üzenetére
Ha sikerült beállítani akkor elég ha egyik kliens szkenneli az adatokat, a többi automatikusan frissül, szerintem jobb ha mindegyik kliens esetében engedélyezed a szkennelést és mentést, mert akkor nem függ egyik a másiktól. A db a szerveren 1 lesz viszont mindegyik Kodi letölti saját magának is, tehát az eszközökön is meglesz a db.
-
blakey
titán
válasz
loki7903 #3424 üzenetére
Ahhoz, hogy központi adatbázisod legyen mindenképp működnie kell valamilyen gépnek, esetetben a NAS-nak, innentől kezdve mindegy, hogy SQL adatbázist használsz vagy Plex/Emby-t, persze amennyiben a NAS-on futtatható. Nem kell egyéb gépet használni.
A MySQL odafigyelést igényel és engedélyezni kell az írást is, FTP esetében a routeren portot kell nyitni amin kommunikál kifelé is. -
blakey
titán
válasz
loki7903 #3420 üzenetére
A NAS-nak megfelelően kell beállítani a MySQL-t, létre kell hozni egy kodi felhasználót, sok típushoz van youtube videó is, keress rá. MySQL helyett használható a Plex is mint adatbázis, Kodira telepíteni kell pl. PlexKodiConnect-et és mindig naprakész lesz minden Kodid, 1 éve MySQL helyett az utóbbit használom de az Emby is hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spotify
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest