Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Működik az
valami a screpperben lesz, szokott vacakolni. -
Beni2360
félisten
Talán itt találsz megoldás a gondjaidra.
A helyes név megadás nagyon fontos.
Más ötletem nekem nincsen. -
junkpod
veterán
Számtalan lehetőség közül én is a mappa elérési út egyezőség szerinti csoportosítást választottam. Ezzel jól tudsz játszani, mert ha kész a lejátszási lista akkor azt meg tudod nyitni listázásra, így láthatod, hogy az van-e benne amit szeretnél.
Ez után az Aeon Nox főmenü szerkesztőben az adott menuponthoz csak ki kell választani ezt a lejátszási listát és kész. Ha lesz időm csinálok screenshotokat is. -
junkpod
veterán
Jujj, elolvasta a pH tesztet, azért ez eléggé használhatatlan, hogy kaphatott plecsnit?
Elsőnek szedd le a gyári (lopott) spmc-t és ujrainditas után tedd fel a vidon.me 13.2-est. (bár nem tudom milyen szinten támogatja a rockchip-et). Ha nem jó, tegyél próbát az spmc legujabbal. Ha az sem, akkor gondolkodj el egy aml S905 boxon. -
junkpod
veterán
itt van Back Row fórum
Amúgy szrintem ha egy médiatárazott videonak videoklip tlajdonságot adsz meg, akkor ide kerül automatikusan. Sajnos a konceertfilmek nem ide tartoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest