Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
Bigmasterl #2944 üzenetére
Mondom: ne a hdd legyen a kodiban forrásként hozzáadva. Hanem az azonos típusú médiát tartalmazó gyujto-mappak.
-
junkpod
veterán
válasz
Bigmasterl #2941 üzenetére
Próbáltam a smart-listet is, működik de az nem az igazi.
Azért csak drive-okat látsz mert olyan forrást csatoltál fel, hibás logika, nem mappakban kell gondolkodni.
Előzőleg hozd létre a forrásokat amik egybe tartoznak, állítsd be a scrapert... Ezután menni fog. -
junkpod
veterán
válasz
Bigmasterl #2937 üzenetére
Az aeon nox beállításokban tudsz menüjét és almenuket definiálni. Nálam a filmek menü alatt vannak almenuket és azokhoz rendeltem mediaforrasokat (nem mappákat, ezt a mappazos szokást itt el kell felejteni).
Menü, almenü kezelése, csinálsz egy almenü elemet "mese" néven, egyéni parancs, videó könyvtár, források, mese-mediaforras, create menu item here. -
DoItYourself
addikt
válasz
Bigmasterl #2923 üzenetére
Olvass vissza kb. egy hónapot, volt ilyen téma, aeon nox skin alatt meg lehet csinálni.
-
tsilver
aktív tag
válasz
Bigmasterl #454 üzenetére
akkor ellenőrizni kellene hogy
Beállítások/rendszer/ hang/ csatornák száma 2ch legyen és a eredeti hangmegtartása lekeverés esetén be egyen kapcsolva. valamint filmlejátszás közben a hangmenüben a közvetlen hang egyen kikapcsolva -
válasz
Bigmasterl #450 üzenetére
mid van, hogy van összekötve a lejátszóval, mik a kodi beállítások, stb.
-
válasz
Bigmasterl #445 üzenetére
ha leírnád a setupodat, adnál némi támpontot, talán tudna valaki segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged