- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Win 8.1 alatt használom, a Kodit Aeon Nox-szal.
Van pár koncert, ami szeretném, ha automatikusan megjelenne valahol a Kodiban. Hogyan lehet ezt elérni? Utálok a fájlnézetben keresgélni, olyan szép volna, ha ugyanúgy válogathatnék köztük, mint a filmek között. Ilyen körülmények között nekem egyszerűbb a Jetaudióval lejátszani. Gondoltam arra, hogy csinálok lejátszólistát és kirakom a menübe, de én azt szeretném, ha borítóval és némi leírással együtt listázná ki (már ha létezik az adott koncerthez). Nem is tudom, hogy lehet-e olyan lejátszólistát, ami magától frissül, ha új koncertfilm érkezik. A videóklippekkel is hasonló a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest