- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Hővezető paszták
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Sony Androidos 43W805ös TV-t, melyre a Kodi 17.1et telepítettem mondván nem szeretnék külön eszközt, ha a TV is tud így lejátszani.
Minden jó kivéve két dolgot, ami kicsit bosszantó:
1. DLNA-n keresztül szépen lejátssza a dolgokat, viszont ha SMB forrásokat adok hozzá, akkor random időközönként megszakítja a lejátszást és tallózhatom be újra a lejátszani kívánt filmet... Zyxel NSA325 NASom van.2. Bizonyos filmeknél nem volt hang és belassult/fagyott a Kodi úgy, hogy optikai kimenettel DD képes házimozi erősítő van a TVhez kötve. Arra jó adag nyomozás után rájöttem, hogy azoknál nincs, melyeknél 640kbps a hangforrás. Elvileg egy plusz opció bekapcsolásával (hang szinkronizálása a képhez) ez javítható, így ráerőszakoljuk a Kodira, ő maga konvertálja át a hangot, viszont ilyenkor némely filmnél akad a kép.
Tudtok a fentiekre megoldást? Találkozott már valaki ezekkel?
Köszi!
Üdv,
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest